Educație

Elevii din Florești, în vizită la Universitatea Tehnică din Cluj. Pivariu: „Elevii trebuie să înțeleagă din timp ce direcție vor urma”

Elevii claselor a IX-a si a X-a din Florești au vizitat Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca.

Elevii din Florești, în vizită la Universitatea Tehnică din Cluj. FOTO: Facebook/ Bogdan Pivariu Elevii din Florești, în vizită la Universitatea Tehnică din Cluj. FOTO: Facebook/ Bogdan Pivariu

 

 


Elevii din Florești, însoțiți de diriginții lor, au vizitat echipa „ART TU Cluj-Napoca” a Universității Tehnice, unde au discutat despre primul monopost electric din România care a concurat la o competiție internațională de Formula Student. 

 


„Avem ca și prioritate activități care să le permită elevilor să exploreze concepte și idei noi prin care să iși dezvolte abilitățile sociale și de cooperare precum și să înțeleagă din timp ce direcție vor urma după absolvirea liceului.

Elevii însoțiți de diriginții lor au vizitat echipa «ART TU Cluj-Napoca» a Universității Tehnice, unde au discutat despre primul monopost electric din România care a concurat la o competiție internațională de Formula Student. 


Vizita a continuat cu o parte din laboratoarele didactice ale Facultății de Autovehicule Rutiere, Mecatronică și Mecanică, unde studenții au posibilitatea de a realiza teste experimentale cu rolul de a le sedimenta cunoștințele teoretice dobândite în cadrul cursurilor”, a transmis primarul Bogdan Pivariu.

Elevii vor fi îndrumați spre activități similare și în viitor, arată edilul: „Vom continua cu astfel de activițăți alături de profesori și vom oferi elevilor oportunități de a-și exersa o abilitate și de a le oferi feedback orientat, astfel încât aceștia să poată progresa”.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Lucrările la infrastructura rutieră dau rezultate. Pivariu: „Se observă o scădere a timpilor parcurși între Florești și Cluj-Napoca”

Ultimele Stiri
abonare newsletter