Social

Câini fără stăpân ridicați de pe Valea Chintăului

Mai mulți câini fără stăpân au fost ridicați, marți, de către polițiștii locali. Acțiunea a avut loc pe Valea Chintăului.

sursă foto Facebook Dan Tarcea sursă foto Facebook Dan Tarcea

 

„Polițiștii locali, în cooperare cu lucrători din cadrul Centrului de gestionare a câinilor fără stăpân Cluj-Napoca, au desfășurat o acțiune pe străzile Pomet și Odobești pentru soluționarea sesizărilor cetățenilor, cu privire la problemele create de existența în spațiile publice a unor câini fără stăpân. În urma verificărilor efectuate au fost depistați și transportați un număr de 4 câini la sediul Centrului de gestionare a câinilor fără stăpân”, a precizat viceprimarul Dan Tarcea.


Câinii pot fi ridicați sau adoptați de la Centrul de gestionare a câinilor fără stăpân situat de pe strada Bobâlnei.

Reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca spun că persoanele care sesizează exitența unor câini fără stăpân pe raza municipiului pot suna la instituție pentru a fi ridicați.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Câinii lăsați liberi au atacat o căprioară în Jucu! Localnici: „Au omorât un bursuc, multe căprioare și mulți câini”

Clujenii încă își abandonează câinii. Se poate repeta la Cluj tragedia din București? Viceprimar: „Aproape 500 de câini capturați din oraș”

Cum să te aperi de câinii agresivi. Polițistul din Sibiu care coordonează singura echipă canină din Polița Română: „Dacă fugim, devenim pradă”

Ultimele Stiri
abonare newsletter