Social

Pacienții clujeni au nevoie de sânge! Sunt tați, mame și bunici grav bolnavi pe care îi poți salva: „Vă rog din suflet, donați”

Vrei să donezi sânge? Poți salva viața unor pacienți grav bolnavi din spitalele clujene. Sunt tați, mame și bunici care au nevoie urgentă de ajutor.

Pacienții grav bolnavi au nevoie de sânge / Foto: Facebook Pacienții grav bolnavi au nevoie de sânge / Foto: Facebook

 

 


Dacă te-ai gândit să faci o faptă bună și să donezi sânge, dar nu știi cui, te putem ajuta noi. Pentru pacienții din spitalele din Cluj-Napoca este mereu nevoie.

 


Deși poți să donezi sânge și fără să specifici pentru cine o faci, noi îți oferim numele unor pacienți care au o nevoie urgentă în această perioadă. Familiile lor a făcut apeluri disperate la donare de sânge pe rețelele de socializare în ultimele zile, fiindcă aceste persoane se află într-o stare gravă.

Tați, mame și bunici care au nevoie de sânge ca să trăiască

Poți să donezi pentru:


  • Un pacient grav bolnav la oncologie: „Fac un apel pentru toți oamenii cu suflet care au posibilitatea de a dona  orice grupa de sânge pentru un membru din familia mea. Se poate dona la orice clinica de recoltare din România, este nevoie de grupa A2, dar se poate dona si altă grupă, ulterior făcând schimb. Trebuie menționat numele beneficiarului, Lazar Augustin și spitalul unde este internat Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuta din Cluj-Napoca!!”, a transmis un membru al familiei pacientului.
  • Un tată cu leucemie - pacient la Institutul Oncologic: „Pentru tatăl meu este nevoie, Chira Liviu - Oncologie Cluj, secția Hematologie. Este diagnosticat cu leucemie. Mulțumesc din suflet! Dumnezeu să vă binecuvânteze!”, a scris fiica pacientului.
  • Un bunic care are nevoie de ajutor - pacient la terapie intensivă, la Boli Infecțioase: „Bunicul meu are nevoie de transfuzii de sânge. Vă rog din suflet, dacă puteți dona sânge la Centrul de Transfuzie din Cluj-Napoca, să menționați că donați pentru Hanczig Ioan Iuliu, care este internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, secția Terapie Intensivă”, a scris nepoata pacientului.
  • O mamă internată la Neurochirurgie - „Este nevoie urgentă de donatori de trombocite pentru mama mea internată la Neurochirurgie Cluj. Persoanele care pot și doresc să se prezinte la Centrul de Transfuzie Cluj!!! Nume: Pop Rozalia”, a scris fiica pacientei.
  • Un tată bolnav, tot la oncologie: „Tatăl meu are nevoie urgent de sânge grupa 0 rh+. Cei care puteți, vă rog mult să donați pentru Drăgan Dan Marius, internat la Secția Hematologie de la Spitalul de Oncologie”, a spus fiica unui alt pacient.

CITEȘTE ȘI:

Sebastian, chinuit de o boală cumplită! Tânărul de 21 de ani din Cluj are nevoie disperată de ajutor: „Voi rămâne orb fără tratament”

Clujenii, chemați să doneze sânge pentru victimele cutremurului din Turcia: „Așa îi putem ajuta pe cei răniți!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter