Social

Un băiat de 23 de ani luptă pentru viața lui la Spitalul Clujana! Va face o operație riscantă și are nevoie URGENTĂ de sânge.

Un băiat de 23 de ani care suferă de cancer limfatic luptă pentru viața lui la Spitalul Clujana. Tânărul va fi supus unei operații riscante și are nevoie urgentă de sânge.

Un tânăr bolnav de cancer limfatic are nevoie urgentă de sânge / Foto: Centrul de Transfuzie Sanguină Cluj-Napoca - Facebook Un tânăr bolnav de cancer limfatic are nevoie urgentă de sânge / Foto: Centrul de Transfuzie Sanguină Cluj-Napoca - Facebook

 

 


La numai 23 de ani, Andrei Levarda este un tânăr foarte bolnav care a fost supus mai multor operații fără succes. Băiatul este bolnav de cancer limfatic, iar în prezent se află internat la spitalul Clujana, unde luptă ca să trăiască.

 


Apropiații săi fac apeluri disperate la donare de sânge pe rețelele de socializare, fiindcă Andrei va fi supus în curând unei alte operații complexe și riscante.

O cunoștință de-a sa ne-a spus că înainte de operație, Andrei va trebui să facă o săptămână de chimioterapie. Însă pentru că în timpul operației tânărul va pierde sânge, există o nevoie urgentă de donatori.


Un apel la donare de sânge pentru acest băiat au făcut și studenții de la UMF Cluj, prin pagina lor de Facebook „Donează sânge, fii erou - OSM Cluj”:

„Vin cu o rugăminte din inimă la toate cunoștintele mele. Am nevoie urgentă de donatori de sânge la spitalul Clujana din Cluj-Napoca! La vârsta de 23 de ani este deja prea încercat și trecut prin greutăți și prin mai multe operații fără succes. Cu ajutorul vostru putem să ajutam acest baiat care luptă pentru viața lui. Grupa nu contează, doctorii știu ce este de făcut, doar 5 minute din timpul vostru dacă îl puteți da veți ajuta o viață”, a spus o apropiată a lui Andrei.


Pentru a dona trebuie să menționați numele Levarda Andrei Antonio, care este internat la spitalul Clujana (Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca), bolnav de cancer. Se poate dona indiferent de grupa sanguină la Centrul de Transfuzie Sanguină Cluj-Napoca, str. Nicolae Bălcescu, nr. 18, de luni până vineri, între orele 07:30-13:30.

„Hai să ne unim. Putem să fim și buni, vă rog din suflet. Operația este foarte complexa și periculoasă”, mai spune o apropiată.


„Am învățat că binele se face în liniște, dar acum e momentul să strigăm cât putem de tare pentru Andrei! Știu că foarte mulți câmpulungeni locuiesc la Cluj, deci am putea începe noul an cu o faptă bună!”, a mai spus un prieten de-ai băiatului, care a postat pe rețelele de socializare o fotografie din momentul în care dona sânge pentru Andrei la Centrul de Transfuzie Sanguină.

CITEȘTE ȘI:

Spitalele din Cluj au nevoie urgentă de sânge pentru pacienți! Cererea este mare iar rezervele s-au epuizat

Mattias, băiețel de 5 ani, în stare GRAVĂ după un accident în Mureș! Are nevoie URGENTĂ de sânge. „Nepoțelul meu are nevoie de voi!”

abonare newsletter