Ştiri din Transilvania

Mattias, băiețel de 5 ani, în stare GRAVĂ după un accident în Mureș! Are nevoie URGENTĂ de sânge. „Nepoțelul meu are nevoie de voi!”

Mattias, un băiețel de 5 ani, este internat în spital în Târgu Mureș în stare gravă, fiindcă a fost implicat într-un accident rutier. Acum are nevoie urgentă de sânge pentru a supraviețui.

Un băiețel de 5 ani are nevoie de sânge. A fost implicat într-un accident teribil / Foto: Andreea Maria Duruş - Facebook Un băiețel de 5 ani are nevoie de sânge. A fost implicat într-un accident teribil / Foto: Andreea Maria Duruş - Facebook


 

Un accident rutier teribil a avut loc în Târgu Mureș în prima zi a anului, când o familie din Brașov se întorcea acasă din Bistrița. În urma acelui accident, un băiețel de numai 5 ani și părinții lui au ajuns să fie internați în spital.


 

Deși părinții sunt într-o stare stabilă, Mattias, băiețelul lor, se află într-o stare gravă și are nevoie de donatori de sânge.


Mătușa sa a făcut un apel la donare de sânge și bunătatea oamenilor pe rețelele de socializare:

„‼️ Nepoțelul meu Mattias Popa (5 ani) are nevoie urgent de ajutor! Vă rugăm din suflet, cine poate dona sânge (NU CONTEAZĂ GRUPA). În urma unui grav accident de circulație, verișoara mea și soțul ei sunt internați la Spitalul Judetean din Târgu Mureș, dar nepoțelul meu este în stare gravă și are nevoie urgent de sânge


Vă rugăm doar să specificați pentru cine donați, Mattias Popa (5 ani) de la Spitalul Județean din Târgu Mureș”, a scris mătușa sa pe rețelele de socializare, mesaj care a ajuns pe numeroase grupuri de Facebook.

IMPORTANT! Cei care donați pentru Mattias Popa trebuie să specificați numele său la Centrul de Transfuzii. Băiețelul de numai 5 ani a fost internat la Spitalul Județean din Târgu Mureș.

CITEȘTE ȘI:

Andrei e în stare CRITICĂ! Tânărul e intubat la ATI în Cluj-Napoca și are nevoie disperată de sânge. TU poți să-l salvezi!

Șoferi beți și drogați, depistați după sărbători, pe drumurile Clujului. Bărbat prins mort de beat la volan, în Cluj-Napoca

Ultimele Stiri
abonare newsletter