Sănătate

Andrei e în stare CRITICĂ! Tânărul e intubat la ATI în Cluj-Napoca și are nevoie disperată de sânge. TU poți să-l salvezi!

Starea de sănătate a lui Andrei Flutur s-a agravat. Tânărul este intubat pe secția de ATI din Cluj-Napoca la Institutul de Gastroenterologie și are nevoie disperată de sânge.

Andrei este intubat pe secția de ATI și are nevoie disperată de sânge / Foto: Emanuel Ungureanu Andrei este intubat pe secția de ATI și are nevoie disperată de sânge / Foto: Emanuel Ungureanu

 

 


În urmă cu o săptămână, deputatul USR Emanuel Ungureanu a făcut un apel la donare de sânge pentru Andrei Flutur, un tânăr grav bolnav care este internat în spital la Cluj-Napoca.

Acum, la o săptămână distanță, deputatul Emanuel Ungureanu face încă un apel la bunătatea oamenilor, fiindcă starea lui Andrei s-a agravat, iar în prezent tânărul este intubat pe secția ATI, la Institutul de Gastroenterologie din Cluj-Napoca.


Tânărul se zbate între viață și moarte și are nevoie de ajutor prin donare de sânge pentru a putea face dializă hepatică. Deși ar fi nevoie în special de donatori cu grupa A2 pozitiv, orice donator este binevenit, pentru că este nevoie de 6 litri de plasmă:

„URGENT! MAI AVEM NEVOIE DE SÂNGE PENTRU SALVAREA LUI ANDREI! Andrei este intubat, în stare critică și ARE NEVOIE DE SÂNGE! Vă mulțumesc tuturor celor care au donat sânge până acum pentru Andrei Flutur, tânărul internat pe secția ATI a Spitalului de Gastroenterologie din Cluj-Napoca! Andrei a fost intubat acum 24 de ore pentru că au apărut complicații respiratorii, după o infecție contactată pe secția ATI.


Medicii luptă pentru viața lui Andrei, dar noi, trebuie să ajutăm cu sânge, ideal A 2 pozitiv, însă ORICE DONATOR este de folos! Tânărul cu insuficiență hepatică severă care a suferit și un transplant renal are nevoie de 6 litri de plasmă pentru fiecare dializă hepatică. Până acum Andrei a suportat trei dialize hepatice. Deci, avem nevoie DISPERATĂ de mult sânge, pentru a extrage plasma necesară procesului de plasmafereză”, a spus deputatul Emanuel Ungureanu.

IMPORTANT! Cei care donați pentru Andrei Flutur trebuie să specificați numele său la Centrul de Transfuzii și să adăugați că este internat pe secția ATI a Institutului de Gastroenterologie din Cluj-Napoca.


Puteți dona sânge la orice centru de transfuzii din România pentru Andrei.

CITEȘTE ȘI:

Un tânăr se zbate între viață și moarte la spital, în Cluj-Napoca. Are nevoie URGENTĂ de sânge: „Salvează-l pe Andrei!”

O tânără de 28 de ani are nevoie de sânge! Se caută donatori

abonare newsletter