Social

Andrei nu a supraviețuit! Tânărul, intubat la ATI în Cluj-Napoca, a murit din cauza unei boli nemiloase. „O să ne fie dor de tine!”

Andrei Flutur a murit! Tânărul grav bolnav, internat în spital la Cluj-Napoca, pentru care s-au făcut numeroase apeluri la donare cu sânge, a pierdut lupta cu o boală nemiloasă.

Andrei Flutur a murit! Tânărul a pierdut lupta cu boala / Foto 1: Emanuel Ungureanu - Faceboook . / Foto 2: pixabay.com Andrei Flutur a murit! Tânărul a pierdut lupta cu boala / Foto 1: Emanuel Ungureanu - Faceboook . / Foto 2: pixabay.com

 

 


Soția și apropiații săi au anunțat că Andrei a murit. Tânărul s-a zbătut între viață și moarte la Institutul de Gastroenterologie din Cluj-Napoca, unde era intubat pe secția de ATI fiindcă se afla într-o stare critică.

 


Tânărul a avut nevoie disperată de ajutor prin donare de sânge pentru a putea face dializă hepatică, motiv pentru care s-au făcut diverse apeluri la bunătatea oamenilor. Deputatul Emanuel Ungureanu a fost foarte implicat în acest caz și i-a rugat pe oameni să fie alături de Andrei, care făcea parte din „familia” sa mare, Asociația pentru Solidaritate și Empatie Delia Gradinaru.

Și deputatul Emanuel Ungureanu a anunțat într-un live pe Facebook moartea lui Andrei și a oferit detalii despre situația tânărului: 


Andrei avea insuficiență hepatică severă și a suferit și un transplant renal. Până acum, Andrei a suportat trei dialize hepatice, spunea deputatul Emanuel Ungureanu miercuri, 4 ianuarie. Andrei avea nevoie de 6 litri de plasmă pentru fiecare dializă hepatică, iar pentru a extrage plasma necesară procesului de plasmafereză avea nevoie de mult sânge.

Marți, 3 ianuarie, Andrei a fost intubat pentru că au apărut complicații respiratorii după o infecție contactată pe secția ATI. Starea lui s-a înrăutățit vizibil.


În jurul orei 11:00, duminică, soția sa a anunțat că Andrei a pierdut lupta cu boala. O persoană apropiată de Andrei a transmis de asemnea că fiului său o să-i „lipsească enorm” și mesajul: „Odihnește-te în pace Andrei! O să ne fie dor de tine”.

Redacția monitorulcj.ro transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate. Odihnește-te în pace, Andrei!

CITEȘTE ȘI:

Andrei e în stare CRITICĂ! Tânărul e intubat la ATI în Cluj-Napoca și are nevoie disperată de sânge. TU poți să-l salvezi!

Un tânăr se zbate între viață și moarte la spital, în Cluj-Napoca. Are nevoie URGENTĂ de sânge: „Salvează-l pe Andrei!”

abonare newsletter