Social

51 de cupluri clujene, premiate cu 1.000 de lei pentru că au împlinit 50 de ani de căsătorie. VIDEO/FOTO

Primăria Cluj-Napoca a premiat 51 de cupluri, fiecare cu câte 1.000 de lei, pentru că au împlinit 50 de ani de căsătorie.

Unul dintre cuplurile premiate pentru împlinirea a 50 de ani de căsătorie neîntreruptă / Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook Unul dintre cuplurile premiate pentru împlinirea a 50 de ani de căsătorie neîntreruptă / Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook

 

 


51 de cupluri clujene au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă și au sărbătorit vineri „Nunta de Aur”.

Cu această ocazie, Primăria Cluj-Napoca a oferit fiecărui cuplu un premiu simbolic în valoare de 1.000 de lei, o floare și o diplomă aniversară:


„Ceremonia de premiere a cuplurilor clujene care sărbătoresc 50 ani de căsătorie neîntreruptă. Astăzi, la Casino Centrul de Cultura Urbana a avut loc o nouă ceremonie pentru aniversarea «Nunții de Aur». Municipalitatea clujeană a premiat 51 cupluri cu ocazia aniversării a 50 ani de căsătorie.

Primăria Cluj-Napoca acordă fiecărui cuplu care împlinește 50 ani de căsătorie neîntreruptă un premiu simbolic, în valoare de 1.000 lei, o diplomă aniversară și o floare în semn de recunoștință pentru modelul pe care îl oferă generațiilor viitoare. La mulți ani și multă sănătate tuturor!”, a anunțat vineri Primăria Cluj-Napoca.


O femeie ține o floare în mână, la ceremonia de premiere a cuplurilor clujene / Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook

Premiile au fost înmânate de primarul Emil Boc.

Ceremonia de premiere a cuplurilor clujene / Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook
Cupluri clujene care împlinesc 50 de ani de căsătorie, adunate în cadrul ceremoniei de premiere / Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook

CITEȘTE ȘI:

O familie din Cluj s-a trezit cu un străin dormind pe canapea: „No dă-o-ncolo! Acum îmi pare rău că nu i-am dat și o cafea”

Fără risipă de energie în Cluj! Boc: „În Primărie nu am pornit căldura. Lăsăm așa până e necesar”

Ultimele Stiri
abonare newsletter