Social

Clujeanul Vlad Pop a urcat Kilimanjaro, cu 2 zile mai repede! A urcat cel mai înalt munte al Africii pentru copiii cu cancer

Clujeanul Vlad Pop a urcat cel mai înalt munte al Africii pentru a susține 200 de copii cu cancer. A terminat traseul cu 2 zile mai devreme decât era în plan.

Clujeanul Vlad Pop a urcat Kilimanjaro, cu 2 zile mai repede / Foto: Asociația Magic Clujeanul Vlad Pop a urcat Kilimanjaro, cu 2 zile mai repede / Foto: Asociația Magic

 

 


Asociația Magic a anunțat că Vlad Pop a amplasat steagul MagiCAMP pe vârful Uhuru al muntelui Kilimanjaro după doar 3 zile și 6 ore.

Clujeanul a terminat traseul cu două zile mai devreme, motiv pentru care cei din asociație spun că el „nu știe să meargă normal”, ci „zboară” pentru copiii diagnosticați cu cancer pe care îi susține.


Pe acești copii îi puteți susține și voi, printr-o donație:

„În dimineața asta, la ora 6, steagul MagiCAMP a fluturat pe vârful Uhuru (5.895 m), Kilimanjaro! După 3 zile și 6 ore, Vlad Pop și-a atins ținta - cu două zile mai devreme! decât era în plan, semn că și în ascensiune magicul nostru nu știe să meargă normal, ci zboară sau ceva.


Acum, mai rămâne ca și noi, mica armată magică de oameni buni, să atingem ținta celor 200 de burse educaționale MagicEDU de anul viitor, pentru care Vlad a urcat până în vârful celui mai înalt munte al Africii. Să curgă cu donații, dară! (link-ul de Galantom, în comentarii). Sau cu sms-uri (2 euro) la 8844, cu mesajul BURSA”, a anunțat Asociația Magic.

Bursele MagicEDU pentru copiii cu cancer

Bursele MagicEDU (în valoare de 500 de lei, lunar, inclusiv pe perioada vacanțelor) susțin continuarea educației copiilor cu diagnostice grave, după revenirea de la tratamentele chinuitoare - pentru a-și putea atinge potențialul și urma visurile, fără să le stea în cale și dificultățile financiare aferente bolii.


„Am început proiectul MagicEDU în 2020, cu 100 de copii, în 2021 am crescut la 150, iar anul acesta susținem lunar educația a 200 de copii grav bolnavi.  Nu am fi reușit asta fără voi, toți cei care ați avut încredere în Magic și v-ați întins mâinile de ajutor (și) către acest proiect. Tot împreună, vom continua să o facem și în 2023”, transmite Asociația Magic.

CITEȘTE ȘI:

Clujeanul Vlad Pop urcă Kilimanjaro, pentru a ajuta 200 de copii bolnavi de cancer

EXCLUSIV. Mărturiile sportivului clujean Vlad Pop, din Infernul Alb: „Vocea copiilor mi-a dat putere să ajung cu bine în cel mai dificil moment”

abonare newsletter