Sănătate

Peste 200 de clujeni au donat sânge, de Ziua Mondială a Donatorilor. Număr de 4 ori mai mare decât de obicei

Peste 200 de clujeni au donat sânge la Centrul Regional de Transfuzii, marți, cu ocazia Zilei Mondiale a Donatorilor.

Peste 200 de clujeni au donat sânge, de Ziua Mondială a Donatorilor / Foto: Facebook - Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj Peste 200 de clujeni au donat sânge, de Ziua Mondială a Donatorilor / Foto: Facebook - Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj

 

 


Marți, 14 iunie, a fost sărbătorită Ziua Mondială a Donatorului de Sânge, zi în care a avut loc și o campanie de încurajare a donării de sânge în Cluj-Napoca.

 


209 persoane au răspuns afirmativ, la Cluj, îndemnului de a dona.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

„Recunoștință și mii de mulțumiri tuturor donatorilor care au răspuns apelului de Ziua Internațională a Donatorului de Sânge prin prezența lor la Centru! Mulțumim generozității acestor OAMENI. Sperăm ca ÎMPREUNĂ să reușim să salvăm cât mai multe vieți și sa oferim încredere și speranță semenilor noștri.

Felicitări și mulțumiri tuturor instituțiilor statului care au fost alături de noi în susținerea și promovarea donării de sânge”, au transmis reprezentanții Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Cluj.


„E un număr mare de donatori, de aproximativ 3-4 ori mai mare comparativ cu media zilnică. Îi felicit pe toți cei care s-au alăturat demersurilor noastre și au decis să vină în sprijinul semenilor care au nevoie de sânge. Cu siguranță, gestul lor va avea o importantă contribuție la îmbunătățirea stării de sănătate sau chiar la salvarea unor vieți. Încurajăm persoanele care pot dona să continue să o facă, întrucât nevoia de sânge și de componente sanguine este una permanentă”, a spus Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Săptămâna viitoare sărbătorim ziua donatorului de sânge! Apel la clujeni pentru donare la Centrul de Transfuzii

„UBB dă startul” unei campanii de donare de sânge! Sângele unui donator poate salva 3 vieţi

Ultimele Stiri
abonare newsletter