Sănătate

Săptămâna viitoare sărbătorim ziua donatorului de sânge! Apel la clujeni pentru donare la Centrul de Transfuzii

Angajații de la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj fac un apel pentru donare de sânge de ziua internațională a donatorului, care va avea loc săptămâna viitoare.

Apel la clujeni pentru donare la Centrul de Transfuzii / Foto:Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj - Facebook Apel la clujeni pentru donare la Centrul de Transfuzii / Foto:Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj - Facebook

 

 


Ziua internațională a donatorului de sânge are loc marți, 14 iunie, și tot atunci clujenii sunt chemați la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină pentru a dona.

 


Campania de donare de sânge se va desfășura între orele 07:30 și 17:30. Evenimentul poate fi urmărit AICI.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„La mulți ani cu ocazia zilei internaționale a donatorului de sânge! La propriu! Această urare nu este una formală sau pur ceremonioasă. Pentru ca orice act de donare reprezintă șansa unui pacient la viață. Șansa de a trăi mulți ani datorită unui gest pe cât de mic, pe atât de însemnat.
Eroii nu poartă întotdeauna pelerină. Erou putem fi oricare dintre noi atunci când alegem să donăm sânge. Să salvăm vieți. Să oferim încredere și speranță semenilor noștri.


Felicităm pe această cale toți donatorii care săvârșesc periodic acest gest neprețuit. Ne înclinăm în fața dumneavoastră. Profităm de oportunitate și încurajăm noi prieteni să ne treacă pragul pentru a oferi o șansă la viață celor aflați la nevoie. Actul de donare este sigur, nedureros și extrem de valoros, stocurile fiind mereu extrem de reduse.

Vă așteptăm alături de noi pe 14 iunie între orele 07:30 și 17:30!
Puteți să vă programați la donare folosind aplicațiile BlooDoChallenge sau Donorium!”, au transmis reprezentanții Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Cluj.


Campania de donare de sânge este organizată de Institutul Național de Hematologie Transfuzională și de Centrul de Transfuzie Cluj, cu susținerea autorităților locale și a proiectului UMF Cluj - „Donează sânge, fii erou!”.

CITEȘTE ȘI:

„UBB dă startul” unei campanii de donare de sânge! Sângele unui donator poate salva 3 vieţi

Bob Rădulescu, apel pentru donarea de sânge: „Oriunde în țara asta ați fi, donați, că sângele e viață”

abonare newsletter