Sănătate

„UBB dă startul” unei campanii de donare de sânge! Sângele unui donator poate salva 3 vieţi

Săptămâna viitoare începe o nouă campanie „Donăm împreună, UBB dă startul!”. În cadrul edițiilor trecute au donat 3.000 de persoane.

„UBB dă startul” unei campanii de donare de sânge / Foto: UBB

 

 


Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) organizează, în perioada 23-26 mai 2022, o nouă ediție a campaniei de donare de sânge „Donăm împreună, UBB dă startul!”.

 


Ajunsă la cea de-a noua ediție, campania se va derula timp de 4 zile, de luni până vineri, în intervalul orar 7.30-13.00, la sediul Centrului Regional de Transfuzie Cluj (str. Nicolae Bălcescu nr.18).

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„«Donăm împreună, UBB dă startul!» a devenit deja o tradiție a comunității UBB și este mai mult decât o simplă campanie de donare: este un program coerent de informare şi educare pe tema importanței donării de sânge.


E o inițiativă care confirmă încă o dată, dacă mai era nevoie, nu doar că UBB este parte activă a comunității, ci, foarte important, că, pe lângă misiunea academică pe care o are, Universitatea e cea care trebuie să genereze atitudini la nivelul societății”, afirmă reprezentanții UBB.

În cadrul primelor ediţii ale campaniei organizate de UBB au donat peste 3.000 de persoane, sângele unui donator putând salva 3 vieţi.

CITEȘTE ȘI:

A început campania Blood Network. Clujenii s-au strâns în număr mare pentru a dona sânge în schimbul unui bilet la UNTOLD

Nevoie urgentă de sânge pentru pacienții din spitalele din Cluj! Rezervele sunt extrem de scăzute

Ultimele Stiri
abonare newsletter