Sănătate

Medic ATI, revoltat după creșterea numărului mare de cazuri noi: „Unii dau dovadă de multă ignoranță”

Medicul ATI Amin Zahra, de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara povestește ce s-a întâmplat în ultima săptămână de când pacienții cu COVID-19 puteau fi numărați „pe degetele de la o mână”

Medic ATI, revoltat după creșterea numărului mare de cazuri noi: „Unii dau dovadă de multă ignoranță” Medic ATI, revoltat după creșterea numărului mare de cazuri noi: „Unii dau dovadă de multă ignoranță”

 

 


Medicul ATI se întreabă dacă relaxarea de sărbători a meritat. 

 


El a relatat într-o postare pe Facebook că printre persoanele internate cu COVID-19 a fost şi un cuplu, soţia fiind internată pe secţia ATI la 5 minute după decesul soţului. Un alt caz, este cel a unui fiu aflat în terapie intensivă, iar tatăl său la morgă. 

„Acum 7-8 zile am predat garda, cu pacienți pe care îi puteam număra pe degetele de la o mână, iar ieri am preluat-o plină! Printre pacienții internați a fost și un cuplu, pe soție am internat-o pe secția ATI  la  5 minute după decesul soțului. Iar un alt caz este un fiu aflat în terapie, iar tatăl lui la morgă. 


Din păcate, nu sunt titluri de filme horror, este doar realitatea pe care noi o trăim și voi o ignorați în fiecare zi. Cumva, era de așteptat ca numărul cazurilor să explodeze după relaxarea pe care am avut-o de sărbători. 

Dar eu vă întreb, a meritat? Mă gândesc că ați vrut să luați puțin aer curat, că prea v-ați sufocat cu masca aia...


Și dacă tot a fost «super mega» distracție pe 2 m de pârtie, bot în bot, să umplem spitalele acum, că prea multe locuri libere sunt...Doar zic!

Sper să nu aveți nevoie de un «aer» mai special...  Sau aveți acest curaj pentru că sunteți «vaccinați» cu 3 doze și acum ați devenit imuni?! 


Unii dau dovadă de multă ignoranță și se gândesc doar la cum să contrazică medicii și să le arate că se pricep la toate”, a relatat medicul ATI.

 

Sursa: Facebook- Ro Vaccinare

CITEȘTE ȘI:

Așa arată MÂNA UNUI MEDIC ATI, după zile nesfârșite de purtat mănuși și folosit dezinfectanți

Programul INFERNAL al unui medic ATI dintr-un spital COVID19: O săptămână în spital, o săptămână în izolare. „Impactul emoțional e imens!“.

Ultimele Stiri
abonare newsletter