Sănătate

VIDEO. Zumbathon Caritabil, organizat în Parcul Central pentru construirea unui centru de recuperare

Instructorii de Zumba din Cluj organizează un „zumbathon caritabil”, care să ajute la campania de strângere de fonduri pentru crearea unui centru de recuperare și recreere, pentru pacienții cu boli cronice, la inițiativa deputatului Emanuel Ungureanu.

 

 


Emanuel Ungureanu vrea să construiască, prin Asociația pentru Solidaritate și Empatie Delia Grădinaru, un centru de recuperare și recreere, în special pentru copiii cu boli rare din România, în localitatea Sălicea din județul Cluj. 

 


Acest loc va deveni „un Colț de Rai” pentru pacienții cu boli cronice. 

În acest sens, Ungureanu organizează o campanie de strângere de fonduri, iar primul pas este organizarea unui eveniment caritabil în Parcul Central, în 2 iulie, de la ora 18:00. Se va ține un „Zumbathon Caritabil”:


„Visul meu îmi doresc să devină și al vostru! Pe acest teren de un hectar din localitatea Sălicea din județul Cluj vreau să construiesc un Colț de Rai pentru pacienții cu boli cronice din România prin Asociația pentru Solidaritate și Empatie Delia Grădinaru. De 20 de ani mă zbat să construiesc un centru de recuperare și recreere, în primul rând pentru copiii cu boli rare din România. Voi începe o campanie solidă de strângere de fonduri pentru acest teren, primul pas pentru marele proiect care va oferi o oază de liniște și recuperare pentru mii de pacienți cu suferințe cronice terminale. Primul eveniment caritabil pentru acest proiect se va desfășura, vineri, 2 iulie, de la ora 18, în Parcul Central din Cluj-Napoca”, spune Emanuel Ungureanu. 

Câțiva instructori de Zumba din Cluj vor organiza evenimentul caritabil. Pentru a-l promova, instructorii au realizat chiar și un videoclip, în care aceștia dansează pe terenul pe care ar urma să fie construit centrul de recuperare și recreere: 


„Un minunat Zumbathon Caritabil organizat de instructorii Zumba din Cluj. Detalii aici. Minunata comunitate a iubitorilor de Zumba va fi din nou alături de copiii dependenți de dializă din România și vor dansa pentru sănătate și pentru a vă îndemna să donați orice sumă de bani pentru Centrul de Recuperare și Recreere «Colț de Rai» din Sălicea! Le mulțumesc frumos celor 5 instructoare de Zumba: Ramona Ige Cocut, Lia Sabău, Alexandra Popovici, Mihaela Iacob, Simona Echim pentru că au înfruntat ploaia și au construit acest moment superb de Zumba (video) chiar pe terenul pe care vreau să construim împreună un loc special pentru semenii noștri în suferință. Vă aștept la Zumbathon! Cei care nu pot veni, pot să doneze orice sumă ce se va transforma în cărămizi pentru un proiect de suflet. Vă mulțumesc din inimă!”, a adăugat Emanuel Ungureanu.


Puteți să donați în următorul cont:

Nume: Asociația pentru Solidaritate și Empatie Delia Grădinaru

Număr: RO45BTRL01301205F94787XX, la Banca Transilvania.  

CITEȘTE ȘI:

Sălciua Trail Run, un nou concurs de alergare marca Clubul Athletic

 

abonare newsletter