Sănătate

Unele companii din Cluj își vaccinează angajați pe cheltuiala proprie cu AstraZeneca

Mai multe companii din Cluj vor începe procesul de vaccinare a angajaților dar pe cheltuială proprie, informează Instituția Prefectului Cluj.

 

 


Angajaţii mai multor companii din Cluj vor fi vaccinaţi anti-COVID-19, cu vaccinul AstraZeneca, în patru centre amenajate pe cheltuiala proprie a firmelor.


„Urmare a demersurilor iniţiate de doamna subprefect Irina Munteanu, de a deschide 4 centre de vaccinare cu circuit închis şi operare în Registrul Electronic National de Vaccinări, vor fi vaccinate 20.000 de persoane cu serul AstraZeneca, angajaţi ai companiilor rezidente în parcurile industriale TETAROM şi totodată locuitori ai judeţului Cluj: 2 fluxuri - De'Longhi, 2 fluxuri - Bosch, 1 flux - Emerson, 2 fluxuri - TETAROM 1. Centrele de vaccinare vor fi amenajate, susţinute financiar şi cu personal medical propriu, de companiile beneficiare", se arată într-o informare a Prefecturii Cluj.

Potrivit sursei citate, la cele şapte fluxuri de vaccinare vor fi arondate toate societăţile rezidente în parcurile industriale, în colaborare directă cu Consiliul Judeţean Cluj şi cu TETAROM SA.


CITEȘTE ȘI:

Așa arată MÂNA UNUI MEDIC ATI, după zile nesfârșite de purtat mănuși și folosit dezinfectanți

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter