Sănătate

Clujenii care nu se pot deplasa vor fi vaccinați acasă. Cum se procedează?

Clujenii care nu se pot deplasa sau sunt imobilizați se vor vaccina acasă. Primăria a deschis un număr de telefon la care oamenii pot suna pentru înscriere.

 

 


Persoanele care nu se pot deplasa sau imobilizate din municipiul Cluj-Napoca pot fi înscrise pentru vaccinare împotriva COVID-19 aplelând la numărul de telefon 0372 280 499, anunță Primăria municipiului Cluj-Napoca, prin Direcția de Asistență Socială și Medicală.

 


Program:

Luni, marți miercuri: orele 8.00 -16.00;

Joi: orele 8.00-17..30;


Vineri: orele 8.00 -14.30.

Oamenii trebuie să specifice: numele și prenumele, CNP, seria și nr. carte/buletin de identitate, nr. telefon, numele medicului de familie, adresă de email (dacă există).


Persoanele imobilizate sau nedeplasabile aflate la domiciliu se vaccinează împotriva COVID-19,în baza deciziei personale, în etapa a doua a strategiei de vaccinare.

Conform Instrucțiunii nr. 52/21.01.2021 a Comitetului Național de Coordonare a Activității privind Vaccinarea împotriva SARS -CoV-2, pentru întocmirea listei persoanelor imobilizate sau nedeplasabile, medicii de familie vor colabora cu Direcția de Asistență Socială și Medicală Cluj-Napoca.


CITEȘTE ȘI:

HARTA centrelor de vaccinare anti-COVID-19 din Cluj-Napoca

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter