Sănătate

Vaccinul care va trebui să ne scape de COVID19 are efecte secundare SEVERE. Două zile de calvar pentru bărbatul care l-a testat

Un bărbat care a participat voluntar la studiile despre vaccinul anti-COVID19 dezvoltate de Pfizer a spus că a avut efecte secundare severe în urma testării lui.

Vaccinul care va trebui să ne scape de COVID19 are efecte secundare SEVERE. Două zile de calvar pentru bărbatul care l-a testat Vaccinul care va trebui să ne scape de COVID19 are efecte secundare SEVERE. Două zile de calvar pentru bărbatul care l-a testat

 

 


Un spaniol din SUA, Oklahoma, voluntar la testările vaccinului împotriva COVID19, a anunțat că a avut efecte secundare serioase care au durat 2 zile. Miguel a povestit la un post de radio din Catalunia despre experiența sa cu vaccinul care va trebui să ne scape de pandemie.

 


El a povestit despre cum s-a simțit în urma vaccinării cu cele două doze necesare și despre efectele secundare pe care le-ar avea vaccinul.

Miguel spune că a simțit multă durere care a durat întreaga noapte și ziua următoare vaccinării.


„In ziua urmatoare dupa prima doza am avut simptome ca de gripa, care au durat 5 ore. La a doua doza a fost mai rau, cu mai multa durere, de parca as fi luat o gripa foarte puternica. Am simtit asta toata noaptea, dar si a doua zi”, a declarat Miquel Fernandez.

În prezent, bărbatul nu știe dacă a dezvoltat anticorpi sau nu, dar starea de sănătate îi este monitorizată. Totuși, monitorizarea se face doar printr-o aplicație primită de la compania Pfizer.


43.000 de persoane s-au oferit voluntare să ajute la testarea antidotului pentru coronavirus.

CITEȘTE ȘI:


Clujul, fruntaș la numărul de bolnavi COVID-19 care s-au vindecat după ce au fost intubați la ATI

 

Județul fără paturi libere la ATI pentru pacienții COVID. 76 de persoane sunt în stare gravă

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter