Sănătate

România nu va intra în stare de URGENȚĂ. Iohannis:„A închide țara nu e o soluție, trebuie să găsim un echilibru”

Klaus Iohannis a anunțat că România nu va intra în stare de urgență, ci se caută soluții pentru prevenirea răspândirii virusului COVID.

romania-nu-va-intra-in-stare-de-urgenta-iohannis-a-inchide-tara-nu-e-o-solutie_-trebuie-sa-gasim-o-solutie-mai-buna romania-nu-va-intra-in-stare-de-urgenta-iohannis-a-inchide-tara-nu-e-o-solutie_-trebuie-sa-gasim-o-solutie-mai-buna

 

 


Preşedintele României, Klaus Iohannis susține faptul că în acest moment nu se discută despre "un lockdown", ci se caută soluţii pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

„Nu discutăm despre închiderea tuturor activităților, despre lockdown. Este nevoie să găsim un fel de a continua, cu toate că avem această pandemie. În această abordare încadrăm și continuarea democrației în România. Trebuie să avem grijă să creștem numărul de locuri la ATI la spitalele Covid. A închide țara nu e o soluție. Ce am face? Închidem țara 2 săptămâni, apoi iarăși o luăm de la zero. Trebuie să găsim un just echilibru. Ne vom întoarce la normalitate dacă avem grijă acum și dacă oamenii de știință reușesc să găsească un vaccin”, a declarat miercuri Președintele României, Klaus Iohannis la o conferință de presă.


CITEȘTE ȘI:

Reguli noi pentru bolnavii de COVID19. Ce trebuie să facă asimptomaticii, de mâine

 

Spitalul de Infecțioase din Cluj, PERFORMANȚE la nivel național în tratarea COVID19

abonare newsletter