Sănătate

8 cazuri noi de coronavirus la Cluj. Aproape 200 de îmbolnăviri noi la nivel naţional

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat 8 cazuri noi de coronavirus la Cluj în ultimele 24 de ore.

Medici pregătiţi să trateze bolnavi de coronavirus

Până astăzi, 28 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 18.791 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 12.629 au fost declarate vindecate și externate. Numărul persoanelor infectate cu coronavirus în judeţul Cluj a ajuns la 548.

Totodată, până acum, 1229 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt și Ilfov, au decedat.


Citeşte şi:

Doar 12 persoane din municipiul Cluj-Napoca mai sunt bolnave de COVID-19. Peste 100 s-au vindecat

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 197 de noi cazuri de îmbolnăvire.


La ATI, în acest moment, sunt internați 182 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 3.712 de persoane. Alte 89.787 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.


Citeşte şi:

Vaccin FALS împotriva CORONAVIRUSULUI! Escrocii cer o sumă colosală

abonare newsletter