Sănătate

Napolitane cu SALMONELLA, retrase din toate magazinele LIDL din țară. ANSVSA: „Poate provoca afecțiuni grave”

Un tip de napolitane cu alune de pădure a fost retras de pe rafturile magazinelor LIDL din țară. Motivul, aceste napolitane erau contaminate cu Salmonella.

Un tip de napolitane cu alune a fost retras de pe rafturile magazinelor LIDL din țară. Motivul, aceste napolitane erau contaminate cu Salmonella/ Foto: pixabay.com Un tip de napolitane cu alune a fost retras de pe rafturile magazinelor LIDL din țară. Motivul, aceste napolitane erau contaminate cu Salmonella/ Foto: pixabay.com

 

 


Produsul „Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g, a fost retras din toate magazinele LIDL din țară. 

 


În urma unor analize, s-a aflat că acet tip de napolitane este contaminat cu Salmonella. 

„Producătorul Pak Rampart d.o.o. recheamă preventiv produsul «Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g», toate termenele de valabilitate și toate loturile. În urma unei analize efectuate, a fost detectată Salmonella Typhimurium. Salmonella poate provoca afecțiuni grave stomacale sau intestinale (Salmoneloza)”, a transmis ANSVSA.


Produsul retras din magazinele LIDL/ FOTO: ANSVSA

Potrivit ANSVSA, acest tip de napolitane a fost scos din toate magazinele Lidl din țară.

„Clienții care au cumpărat acest produs, indiferent de termenul de valabilitate, sunt rugați să ţină cont de retragere şi să nu îl consume. Din motive ce țin de siguranța consumatorului, Lidl România a reacționat fără întârziere și a scos produsul de la vânzare. Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal. Această rechemare vizează exclusiv produsul «Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g»”, a adăugat ANSVSA.


 

CITEȘTE ȘI:

Urechi de porc, retrase de urgență din Auchan Cluj: „Aveau un miros înțepator și suprafața mâzgoasă” FOTO

Crenvurști retrași de URGENȚĂ din zeci de magazine din Cluj! A fost depistată o bacterie extrem de periculoasă

Ultimele Stiri
abonare newsletter