Politică

Clujul are un nou consilier județean. A fost contracandidatul lui Alin Tișe pentru șefia CJ

Cătălin Sălăgean, fostul președinte al filialei USR Cluj, este de astăzi consilier județean, în locul lui Ovidiu Nistor, care și-a dat demisia din funcție.

Cătălin Sălăgean. Sursă foto: Facebook Cătălin Sălăgean Cătălin Sălăgean. Sursă foto: Facebook Cătălin Sălăgean

 

Sălăgean a depus joi jurământul la sediul Consiliului Județean. 


Ca urmare a depunerii demisiei Ovidiu Răzvan Nistor din funcția de consilier județean, care a fost ales pe lista de candidați a Alianței USR-PLUS depusă la alegerile pentru Consiliul Județean Cluj din data de 27 septembrie 2020, s-a constatat încetarea de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de consilier judeţean în cauză și a fost declarat vacant locul de consilier judeţean respectiv. 

„Fiind un caz de vacanță a unui mandat de consilier județean, a fost parcursă procedura validării mandatului de consilier județean al următorului supleant din lista de candidați a Partidului Uniunea Salvați România (Alianței USR-PLUS), astfel că s-a dispus validarea mandatului de consilier județean pentru Sălăgean Cătălin Marius – supleant al Alianței USR-PLUS”, arată Consiliul Județean.


Sălăgean Cătălin Marius va fi repartizat în Comisia juridică și de administrație, denumită și Comisia nr. 1, precum și în Comisia de urbanism şi amenajarea teritoriului, denumită și Comisia nr. 3.

„Îmi voi asuma o candidatură pentru preşedinţia CJ Cluj. La nivel judeţean, obiectivul nostru este să câştigăm preşedinţia şi majoritatea în consiliul judeţean”, declara Sălăgean în iulie 2019, când și-a anunțat candidatura pentru șefia Consiliului Județean la alegerile locale din mai 2020. 

CITEȘTE ȘI:

Cătălin Sălăgean, candidatul USR Plus, a votat și el la alegerile locale:„Îi îndemn pe toți clujenii să meargă la vot”

Alin Tișe, atac neinspirat către Universitatea Cluj? „Fără ipocrizie, vrem două echipe sau o singură forță fotbalistică de Champions League?

Tișe l-a făcut praf din nou pe Ludovic Orban: „I-am recomandat să joace șah cu Iliescu, deoarece nu mai poate aduce un plus pentru PNL”

abonare newsletter