Politică

Ludovic Orban, răspuns neașteptat la întrebarea:„Este Rareș Bogdan șarpele pe care l-ați crescut în partid?”

Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților și liderul PNL, a fost invitat la emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai și a vorbit despre conflictul cu Rareș Bogdan.

 

 


Rareș Bogdan l-a atacat dur pe Ludovic Orban pentru modul în care a ales să conducă Partidul Național Liberal și a folosit un limbaj suburban la adresa președintelui PNL.

 


„Ludovic Orban, din păcate, în loc să intre acolo și să rămână omul care a fost, la rândul lui i s-a umflat capul. Și-a închipuit că e câinele alfa, lupul alfa, omul fără de care România nu merge înainte, el le știe pe toate.”, a fost declarația făcută de Rareș Bogdan în direcția lui Orban.

Liderul PNL i-a dat replica lui Rareș Bogdan la „40 de întrebări”

Una dintre întrebările pregătite de Denise Rifa la  emisiunea „40 de întrebări” pentru Ludovic Orban a fost următoarea: „Este Rareș Bogdan <<șarpele>>pe care l-ați crescut în partid?”


„Nu l-am crescut, era gata crescut. În afara de mine, la alegerile europarlamentare, Rareș Bogdan a fost cel mai apropiat membru PNL de cerințele pentru acest scrutin. A fost o decizie corectă, deoarece a câștigat alegerile europarlamentare. Ulterior, l-am susținut pentru poziția de prim-vicepreședinte și i-am oferit un calificativ foarte bun. Faptul că are niște opinii și le expune public, nu este corect din punct de vedere democratic. Dar eu în general sunt un tip împăciuitor”, a spus Ludovic Orban despre Rareș Bogdan.

abonare newsletter