Actualitate

Ludovic Orban după fotografia virală de la Palatul Victoria în care se fumează şi se bea:„I-am servit pe colegii mei cu un whiskey de ziua mea”

Ludovic Orban a reacționat după ce pe internet a apărut o imagine cu el, dar și cu mai mulți colegi din Guvern care beau și fumează într-un birou de la Palatul Victoria.

Lucian Bode, Raluca Turcan și Ludovic Orban consumând alcool și tutun la Palatul Victoria Lucian Bode, Raluca Turcan și Ludovic Orban consumând alcool și tutun la Palatul Victoria

Premierul a fost surprins la început despre apariția fotografiei în spațiul public, iar ulterior a adus precizări importante.

„Nu ştiu despre ce e vorba, când o să umblu o să mă uit. Acum m-am dat jos din avion, am fost plecat la Mureş şi la Maramureş, habar n-am. Ştiu eu în ce poză apar? Şi ce să fac? Asta e. Dacă e o poză, e o poză. Asta e.", a declarat premierul Ludovic Orban, vineri seară,


Orban a recunoscut că evenimentul a avut loc în această lună cu ocazia sărbătoririi zilei sale de naștere.

„Este o poză de ziua mea, după ora 15 că eram cu mai mulţi colegi de-ai mei, mi-au făcut o surpriză şi au venit să-mi ureze la mulţi ani. După ce au venit i-am servit, vedeţi că sunt farfurii pe masă. I-am servit cu o gustare, cu un pahar de bere, de whiskey. Faptul că nu purtam mască se datora în primul rând faptului că eram după ce mâncasem şi îi servisem pe colegi cum e firesc.", a declarat premierul Ludovic Orban.

Premierul a recunoscut că apariția unei țigări aprinse la Palatul Victoria este o încălcare a legii și este dispus să plătescă inclusiv o amendă:


 „Sunt fumător. Mi se întâmplă să fumez. Era o ocazie de ziua mea, la care am avut nişte invitaţi şi la care am permis să se fumeze. Recunosc. Asta este. Dacă e nevoie plătesc amenda, nu mă dau în lături. Greşeala e umană. Ni se întâmplă multor", a spus Orban.

Tot ce observați în aceste zile este important. Vă așteptăm pozele, filmele sau știrile prin mesaj WhatsApp la numărul +40799557799.
Este important să ne transmiteți unde și când ați făcut pozele. Ne puteți trimite în continuare știri și fotografii și pe adresa de email redactia@monitorulcj.ro.


Citește și:

La Guvern SE BEA ȘI SE FUMEAZĂ în birouri, fără jenă. Chiar nimeni nu respectă legile în România?!

Ludovic Orban: „Vom menține terasele închise”

Ultimele Stiri
abonare newsletter