Politică

USR PLUS cere demisia lui Mihai Goțiu printr-o scrisoare deschisă: „Noi construim, iar unii vin și dau cu piatră”

Vestea că fostul senator, Mihai Goțiu ar putea ocupa funcția de secretar de stat la Ministrul Mediului a adus nemulțumiri în rândul colegilor de partid. Peste 300 de membri USR PLUS au semnat o scrisoare publică prin care cer demisia lui Mihai Goțiu din partid.

 

 


 

Membrii USR PLUS îl acuză pe fostul senator că timp de 2 ani a adus mai multe atacuri la adresa partidului. De asemnea, în scrisoare ei au postat mai multe link-uri ca și „dovadă” pentru cee ace au subliniat în scrisoare.


 

„Toate aceste atacuri au subminat munca noastră și a colegilor noștri din ultimii 4 ani, au lovit în moralul nostru în plină campanie, ducând la demoralizarea membrilor care afirmau: “noi construim și vin unii și dau cu piatră”. Din punctul nostru de vedere aceste lucruri nu sunt acceptabile. Pentru interese personale sau meschine, Mihai Goțiu s-a delimitat de USR PLUS,a adus prejudicii de imagine și a contribuit la șubrezirea credibilității USR PLUS pe timp decampanie, aruncând la gunoi munca a mii de membri”, au scris membrii partidului USR PLUS în scrisoare.


Scrisoarea deschisă intitulată „Construcție, nu distrucție”, este adresată lui Mihai Goțiu și Biroului Național.

Mihai Goțiu a spus că el s-a implicat foarte mult în acești ani, lucru care se poate dovedi online.


„Așa au înțeles unii colegi să ducă o competiție internă, într-un moment în care mi-am depus candidatura pentru numirea pentru conducerea Gărzii Naționale de Mediu. Despre cât de mult ar fi 'afectat' activitatea mea USR dau dovadă, la orice căutare pe Google, sute și mii de link-uri despre implicarea mea în domeniul mediului și despre tot ce a însemnat un mandat în care am fost”, a spus fostul parlamentar USR, pentru Digi24.

CITEȘTE ȘI:


Mihai Goțiu de la Cluj vrea la șefia Gărzii Naționale de Mediu: „De ce le e teamă?”

Ultimele Stiri
abonare newsletter