Politică

Primarul din Sângeorz Băi, care și-a umilit fiica dezbrăcată, a rămas FĂRĂ MANDAT

Primarul din Sîngeorz Băi, Traian Ogâgău, care şi-a umilit fiica, a rămas fără mandat.

 

 


Prefectura Bistriţa-Năsăud a anunțat miercuri că primarul din Sângeorz Băi,  Traian Ogâgău, a rămas fără mandat.

 


„Astăzi, 14 octombrie, a fost emis Ordinul de Prefect nr. 252 privind constatarea încetării de drept a mandatului de primar al lui Traian Ogâgău înainte de expirarea duratei normale a mandatului. Acesta vine ca urmare a condamnării prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă la o pedeapsă privativă de libertate cu suspendarea executării pedepsei”, au transmis reprezentanţii Prefecturii Bistriţa-Năsăud.

Conform acestuia, viceprimarul oraşului Sângeorz-Băi va prelua atribuţiile de primar.


Traian Ogâgău a fost condamnat definitiv la închisoare cu suspendare, luni, 12 octombrie. Primarul s-a urcat beat la volan și a refuzat atât să sufle în etilotest, cât și să i se recolteze probe de sânge pentru a stabili alcoolemia.

Condamnat la închisoare, definitiv

Primarul Sângeorz-Băi a formulat un apel la sentința din luna iulie, prin care a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru că a refuzat să i se colecteze probe biologice și să sufle în aparatul de măsurare a alcoolemiei. Apelul a fost respins, luni 12 octombrie, de Curtea de Apel Cluj, iar decizia este una definitivă.


Dosarul pentru refuzul de a colabora cu autoritățile privind colectarea mostrelor biologice pentru măsurarea alcoolemiei a fost înregistrat la Judecătoria Năsăud încă din anul 2018, luna decembrie. Sentința a fost dată doar după un an și jumătate.

Pe lângă decizia de condamnare la un an de închisoare cu suspendare, a fost stabilit și un termen de supraveghere de doi ani. În cei doi ani, acesta ar trebui să presteze 80 de zile de muncă în folosul comunității, neplătită, în cadrul primăriei pe care, momentan, o conduce, dar și să urmeze un curs de legislație rutieră.


Cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului

IPJ Bistriţa-Năsăud anunţa, la mijlocul lunii septembrie, că, în urma verificărilor efectuate de către poliţişti, a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru rele tratamente aplicate minorului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa.

Acesta vizează cazul primarului din Sângeorz Băi, Traian Ogâgău, care şi-ar fi pus fiica în vârstă de 14 ani să stea dezbrăcată cu mâinile la perete şi să îşi ceară scuze pentru că nu este ascultătoare.

CITEȘTE ȘI

Primarul care și-a UMILIT fiica de nouă ani DEZBRĂCATĂ pe internet, condamnat la închisoare!

 

abonare newsletter