Actualitate

Primarul care și-a UMILIT fiica de nouă ani DEZBRĂCATĂ pe internet, condamnat la închisoare!

Primarul care și-a umilit fiica de doar nouă ani, după ce a postat un filmuleț cu ea dezbrăcată, în genunchi și cu mâinile ridicate, a fost condamnat la închisoare definitiv. Care e motivul?

 

 


Traian Ogâgău, primarul orașului Sângeorz-Băi, care și-a umilit fiica pe rețele de socializare, a fost condamnat definitiv la închisoare cu suspendare, luni 12 octombrie. Primarul a refuzat atât să sufle în etilotest, cât și să i se recolteze probe de sânge pentru a stabili alcoolemia.

 


Toate acestea s-au întâmplat după ce primarul Sângeorz-Băi s-ar fi urcat beat la volan.

Traian Ogâgău a avut mai multe antecedente. A primit numeroase critici în momentul îb care și-a umilit fiica pe internet, fapt care i-a adus și un dosar penal. După această întâmplare, a mai apărut o înregistrare cu același primar care își terorizează familia. Acesta îi amenință și îi înjură, în timp ce trântește diferite obiecte.


Chiar și așa, la alegerile locale 2020 a câștigat încă un mandat la Primăria Sângeorz-Băi, iar când s-a anunțat că a câștigat, acesta a ieșit în fața instituției și a fost fotografiat cum își ținea fiica în brațe, aceeași fetiță pe care o umilia pe internet.

Condamnat la închisoare, DEFINITIV

Primarul Sângeorz-Băi a formulat un apel la sentința din luna iulie, prin care a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru că a refuzat să i se colecteze probe biologice și să sufle în aparatul de măsurare a alcoolemiei. Apelul a fost respins, luni 12 octombrie, de Curtea de Apel Cluj, iar decizia este una definitivă.


Dosarul pentru refuzul de a colabora cu autoritățile privind colectarea mostrelor biologice pentru măsurarea alcoolemiei a fost înregistrat la Judecătoria Năsăud încă din anul 2018, luna decembrie. Sentința a fost dată doar după un an și jumătate.

Pe lângă decizia de condamnare la un an de închisoare cu suspendare, a fost stabilit și un termen de supraveghere de doi ani. În cei doi ani, acesta ar trebui să presteze 80 de zile de muncă în folosul comunității, neplătită, în cadrul primăriei pe care, momentan, o conduce, dar și să urmeze un curs de legislație rutieră.


Traian Ogâgău a mai fost condamnat în trecut la un an de închisoare, pentru conflict de interese. Primarul i-a dat tatălui său un teren, pe semnătura proprie, pentru a pune câțiva stupi. Decizia nu a fost trecută prin consiliu.

CITEȘTE ȘI:

Un primar și-a filmat fiica dezbrăcată, în genunchi și cu mâinile ridicate. VIDEO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter