Politică

Alin Tișe și-a depus candidatura pentru un nou mandat la Consiliul Județean Cluj

Alin Tișe a anunțat vineri, 14 august, că și-a depus candidatura pentru un nou mandat la Consiliul Județean Cluj.

Alin Tișe și-a depus candidatura pentru un nou mandat la Consiliul Județean Cluj Alin Tișe și-a depus candidatura pentru un nou mandat la Consiliul Județean Cluj

 

„Astăzi mi-am depus candidatura pentru un nou mandat la Consiliul Județean Cluj.
Mandatul pentru care candidez are ca finalitate transformarea până la capăt a județului Cluj într-unul modern și dezvoltat la cele mai înalte standarde europene.
Echipa de consilieri județeni care îmi va fi alături în acest mandat este o echipă tânără, dinamică, dornică să fie parte a succesului numit #JudețulCluj”, a anunțat acesta pe pagina sa de Facebook.


O campanie despre aspirații, realizări și viitor

De asemenea, Alin Tișe a subliniat că un nou mandat al său la Consiliul Județean, nu este despre el, ci despre viitorul întregului județ:

„Candidatura depusă astăzi nu este despre persoana mea ci este despre viitorul întregului județ, iar campania electorală care va începe nu este despre un politician sau un partid; este despre aspirații, despre realizări pe care ni le dorim cu toții, este despre o viață mult mai bună, este despre ce promitem și ce lăsăm copiilor noștri, este despre viitorul nostru, al tuturor”, a mai susținut el.


PNL și-a depus candidatura pentru Consiliul Local

Tot vineri, Daniel Buda, președințele PNL Cluj, a anunțat depunerea candidaturilor PNL pentru Consiliul Local și pentru nou mandat al lui Emil Boc în fruntea Primăriei Cluj-Napoca.

„Această echipă a gestionat în mod eficient administrația Clujului așezându-l, în mod incontestabil, pe harta lumii, între orașele cu cel mai ridicat nivel calitativ al vieții, cel mai primitor, un important punct de atracție pentru investitori și, bineînțeles pentru turiști. Investițiile în marile proiecte de infrastructură, fie rutieră, de IT, socială, culturală, sportivă, a făcut Municipiul Cluj-Napoca principalul pol de dezvoltare al României”, a scris președintele PNL Cluj.


Citește și:

Emil Boc și-a depus candidatura pentru Primăria Municipiului Cluj-Napoca!

 


Emil Boc, gospodarul! Primarul a pus umărul la amenajarea noului parc din Mănăștur FOTO

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter