Monitorul Cartierelor

Emil Boc, gospodarul! Primarul a pus umărul la amenajarea noului parc din Mănăștur FOTO

Odată cu realizarea noului parking de pe strada Primăverii nr. 20, un mic părculeț a fost amenajat pentru clujenii din Mănăștur.

 

 


În zona limitrofă a celui mai nou parking din Cluj-Napoca, a fost amenajat un mic parc pe o suprafață de 4.000 mp. Părculețul va avea montat gazon rulat pe o suprafață de 2.424 mp, întreținut prin utilizarea unui sistem modern de irigații.

 


Lucrările la acest parc includ și plantarea a 55 arbori cu balot, amenajarea unui loc de joacă pentru copii, dar și o zonă de fitness cu aparate instalate pe dale din granule de cauciuc, a precizat Emil Boc, candidatul Partidului Național Liberal (PNL) pentru un nou mandat la Primăria municipiului Cluj-Napoca.

„Împreună cu colegii mei am dat azi (joi – n.r.) «o mână de ajutor» la montarea gazonului rulat din parcul adiacent parkingului Primăverii 20. Parkingul cu 379 locuri de parcare este finalizat și va fi dat în folosință în perioada următoare”, a declarat primarul Emil Boc, însoțit de viceprimarul Dan Ștefan Tarcea.


9 aparate de fitness, 2 mese de ping-pong, 2 mese de șah cu băncuțe, 22 băncuțe și 1 masă cu băncuțe au fost amenajate în micul park de lângă parkingul Primăverii 20.

Conform administrației locale, valoarea totală pentru amenajarea zonei de agrement, anexă a parkingului Primăverii 20, este de 499.048,54 de lei (fără TVA). Cât despre parkingul în sine, intrat deja în faza de recepție finală, acesta a costat 25,5 milioane de lei (fără TVA), bani din bugetul local.


 


„Menționez că noul parking are 16 locuri dedicate persoanelor cu dizabilități și patru locuri de parcare pentru motociclete/mopede. Pe lângă acestea, există și 60 locuri amenajate pentru biciclete (rastel mobil), dar și stații de încărcare pentru mașini electrice”, a precizat Emil Boc, cotat cu cele mai mari șanse pentru a prinde al cincilea mandat la cârma administrației locale.

CITEȘTE ȘI:

Primarul Emil Boc promite 1.000 de locuri de parcare noi până la toamnă

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter