Politică

Emil Boc și-a depus candidatura pentru Primăria Municipiului Cluj-Napoca!

Astăzi s-au depus la Biroul Electoral de Circumscripție al Municipiului Cluj-Napoca listele cu candidații PNL pentru Consiliul Local și candidatura primarului Emil Boc pentru Primăria Municipiului Cluj-Napoca.

Emil Boc și-a depus candidatura pentru Primăria Municipiului Cluj-Napoca!  Emil Boc și-a depus candidatura pentru Primăria Municipiului Cluj-Napoca!

 

Daniel Buda a anunțat pe Facebook că PNL și-a depus candidatura pentru Consiliul Local, iar Emil Boc pentru Primăria Cluj-Napoca.


„La fel ca și la nivel județean, garnitura de candidați PNL de la nivel local, în frunte cu domnul primar Emil Boc și domnul viceprimar Dan Tarcea, vor reuși și în următorul mandat să asigure un nivel ridicat al calității vieții clujenilor”, a scris acesta.

Acesta a mai susținut că s-a bucurat să fie alături de primar și de consilierii locali Cluj-Napoca la depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020.


„Această echipă a gestionat în mod eficient administrația Clujului așezându-l, în mod incontestabil, pe harta lumii, între orașele cu cel mai ridicat nivel calitativ al vieții, cel mai primitor, un important punct de atracție pentru investitori și, bineînțeles pentru turiști. Investițiile în marile proiecte de infrastructură, fie rutieră, de IT, socială, culturală și sportivă, a făcut Municipiul Cluj-Napoca principalul pol de dezvoltare al României”, a adăugat el.

De asemenea, Daniel Buda s-a dovedit încrezător în ceea ce privește alegerile locale de luna viitoare, susținând:


„Candidatura domnului primar Emil Boc precum și a echipei domniei sale de consilieri constituie o garanție pentru victoria PNL la aceste alegeri locale. Sunt convins că prin parteneriatul cu domnul Emil Boc și echipa domniei sale de consilieri, cu domnul Alin Tișe președinte la Consiliul Județean și echipa de consilieri județeni, vom reuși consolidarea parcursului european al orașului și județului nostru.”

Citește și:


Emil Boc, gospodarul! Primarul a pus umărul la amenajarea noului parc din Mănăștur FOTO

 

Primul cimitir-parc din România, recepționat la Cluj-Napoca. Emil Boc: „Ne gândim la tot, de la naștere, până la trecerea la cele veșnice” FOTO

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter