Politică

Primarul din Iași râde de Emil Boc: „Bănuiesc că nu apuc să circul cu metroul lui!”

Mihai Chirica, primarul independent (ex-PSD) din Iași, a făcut o remarcă ironică la adresa primarului municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, în privința metroului clujean.

Primarul din Iași râde de Emil Boc: „Bănuiesc că nu apuc să circul cu metroul lui!” Primarul din Iași râde de Emil Boc: „Bănuiesc că nu apuc să circul cu metroul lui!”

Vineri, în Piața Alexandru din Iași, un localnic i-a cerut socoteală primarului Chirica privind investițiile în infrastructura din oraș. „Să ia legătura cu domnul Boc de la Cluj, că dânsul îşi trage metrou. Dânsul (n.red. Mihai Chirica) ce are de gând, al nostru?”, a întrebat ieșeanul care a participat la evenimentul din piață, sugerându-i lui Chirica să urmeze exemplul lui Boc.

În replică, Mihai Chirica a râs de proiectul edilului clujean, afirmând că va dura mult prea mult până când Emil Boc va construi metroul la Cluj-Napoca. „Sincer, eu nu am să-mi trag niciun metrou, iar când apare metroul la Cluj, eu voi fi primul călător. Să dea Dumnezeu să pot să mă mişc, dar bănuiesc că nu o să apuc!”, a răspuns, ironic, Chirica.


CITEȘTE ȘI: Când vom avea metrou și tren metropolitan la Cluj-Napoca? Municipalitatea a dezvăluit termenele de realizare

CITEȘTE ȘI: Costuri fantastice! Metroul din Cluj-Napoca costă un miliard de euro

Ultimele Stiri
abonare newsletter