Politică

Dăncilă îndeamnă clujenii protestatari să-și „revizuiască comportamentul”: „Violența este atributul oamenilor slabi, nu au argumente!”

Viorica Dăncilă a afirmat, joi, într-o declaraţie de presă susţinută la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, că „violenţa și jignirile apar în lipsă de argumente”.

Premierul Viorica Dăncilă a fost prezentă, joi, în mai multe locuri din Cluj-Napoca, iar pe traseul vizitei a fost întâmpinată de protestatari care au scandat lozinci antiguvernamentale. Replica premierului s-ar putea să-i înfurie și mai mult pe contestatarii pe care i-a evitat de-a lungul întregii vizite.

„Avem opinii divergente, asta este democraţia, dar modul în care acţionează, modul în care se manifestă, nu-i reprezintă pe români. Această manifestare violentă, aceste lucruri urâte, jignirile arată că, de fapt, nu au alte argumente. Eu consider că violenţa este atributul oamenilor slabi, care nu au proiecte şi nu au ce să spună românilor şi atunci se manifestă cum am văzut. Eu nu înţeleg, dacă sunt nemulţumiri, pot să vorbească despre nemulţumirile lor, pot să aducă în atenţia opiniei publice orice lucru pe care îl consideră greşit. Dar ca să vii să jigneşti, să ţipi, să arunci, acest lucru cred că nu le face onoare şi cred că ar trebui ca dânşii în primul rând să-şi revizuiască un pic comportamentul, pentru că ceea ce fac acum este transmis probabil de mai multe televiziuni, avem Summit-ul de la Sibiu şi nu cred că este oportun nici acum, nici mai târziu”, a transmis Viorica Dăncilă.


Citește și Viorica Dăncilă s-a jucat de-a „v-ați ascunselea” cu protestatarii clujeni! Premierul și-a schimbat programul în secret

Ultimele Stiri
abonare newsletter