Politică

Liderul PSD Cluj, deputatul Horia Nasra: “Domnule Emil Boc, aţi bifat cu selfie-uri festivalurile Clujului. Pe când un selfie şi la Pata Rât?”

Preşedintele PSD Cluj Horia Nasra consideră că primarul Emil Boc a făcut o „baie” de selfie-uri în această vară la festivaluri, însă este prea puţin proecupat de condiţiile în care trăiesc oamenii în zona Pata Rât.

„Domnule Emil Boc, în această vară aţi bifat cu selfie-uri festivalurile Clujului. În calitate de primar, pe când un selfie şi la Pata Rât? Când veţi binevoi să răspundeţi, acţiona sau poza la următoarele:

De ce nu sunteţi interesat de condiţiile inumane în care trăiesc mii de oameni din zona Pata Rât? De ce nu faceţi şi acolo un selfie?


Ce măsuri aţi luat pentru ca în rampa temporară de deșeuri a Primăriei Cluj-Napoca să nu mai izbucnească incendii de proporţii.

De ce nu v-aţi ţinut cuvântul în privinţa respectării drepturilor locative care pot veni în ajutorul direct al persoanelor cu venituri mici din Cluj-Napoca?  Este un calcul electoral cinic, pentru obţinerea finanţării în campania electorală din partea unor gulere albe?


De ce nu aţi dat curs solicitărilor campaniei Căși sociale ACUM / Social housing NOW?

De ce nu aţi avut o poziţie publică faţă de poluarea pânzei freatice din zona de est a Clujului, după ce finul dumneavoastră, Alin Tişe, a fost incapabil să gestioneze criza levigatului? De ce nu aţi făcut un selfie cu Lacul Negru din UAT Cluj-Napoca?”, a declarat deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter