Politică

O deputată PSD, huiduită în biserică la Paris! Făcea campanie electorală VIDEO

Una dintre deputatele PSD a mers la Paris în plină campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale ca să le spună românilor din Diaspora că Guvernul Ponta este singurul guvern preocupat de problemele nevoiaşilor. Mesajul PSD, transmis de Cătălina Ștefănescu, într-o biserică din Paris, a fost întâmpinat de Diasporă cu huiduieli.

Cătălina Ştefănescu, deputat PSD de Teleorman, împreună cu Stela Arhir,  secretarul general pentru Diaspora al Partidului Social Democrat au făcut o vizită la Paris. Oamenii veniţi la biserica ” Sfinţii Trei Ierarhi” pentru slujbă s-au arătat deranjaţi de tentativa de campanie electorală făcută de cele două doamne în lăcaşul de cult, relatează stiripesurse.ro.


”Guvernul Victor Ponta a fost primul Guvern care....”, a continuat secretarul general pentru Diaspora al PSD, dar a fost oprit de huiduielile celor aflaţi în biserică. ”Nu-i normal!”, ”Jos Ponta”, ”Să-i transmiteţi lui Ponta să nu fure atâta!”, ”Ponta ne-a furat!” au fost comentariile enoriaşilor nemulţumiţi.

abonare newsletter