Politică

Reacţie AGRESIVĂ a unui lider PSD în urma protestelor anti-Ponta

Lia Olguţa Vasilescu a reacţionat pe facebook după protestele anti-Ponta de sâmbătă din mai multe oraşe din România.

Primarul Craiovei l-a catalogat pe Klaus Iohannis drept „mut” într-un mesaj pe facebook.

„Toate televiziunile sunt în delir că au ieşit 2000 de inşi în stradă. Aşa şi? Mâine suntem capabili să strângem 20000, fără probleme, doar la Craiova. O facem şi noi? Facem război civil sau îl convinge cineva pe mutu ăla să iasă la dezbatere, să îl vadă lumea ce are în cap?”, a scris Lia Olguţa Vasilescu.


La scurt timp a mai postat un mesaj. „Ultimele postări cred că i-au deranjat foarte tare pe simpatizanţii nemţălăului, care mi-au umplut peretele privat de înjurături. Astfel, am putut constata cu cine votează analfabeţii, fiindcă unul nu a nimerit o frază corectă din punct de vedere gramatical. :))) Vai de voi!... Cât aţi mai muncit o noapte întreagă...”, a adăugat primarul Craiovei.

Aproximativ 10.000 de clujeni au ieşit sâmbătă în stradă pentru a protesta faţă de umilinţa la care au fost supuşi românii din diaspora pe 2 noiembrie, când mii de persoane nu au putut vota la prezidenţiale. În mai multe oraşe din România tinerii au ieşit în stradă simultan pentru a-şi arăta solidaritatea românii din diaspora. Clujenii au venit cu pancarte, fluieră şi scandează mai multe mesaje împotriva lui Victor Ponta, dar şi împotriva lui Titus Corlăţean, ministrul de Externe.

Ultimele Stiri
abonare newsletter