Politică

Alegeri prezidenţiale. Seplecan la ieşirea de la urne: Am votat pentru ca tinerii să nu mai fie nevoiţi să plece din ţară FOTO

Mihai Seplecan, consilier judeţean şi preşedinte executiv ACL Cluj a votat la secţia de votare 38 la Liceul teoretic “Onisifor Ghibu” din cartierul Grigorescu. Însoţit de liderii ACL Cluj Marius Nicoară şi Daniel Buda, Seplecan a declarat că a votat pentru ca tinerii să nu mai fie nevoiţi să plece din ţară. Alături de Seplecan au mai fost senatorul Alin Tişe, Radu Moisin, Horaţiu Cătărig, Florin Stamatian şi deputatul Adrian Oros.

“Am votat pentru o Românie normală, o Românie a bunului simţ, o Românie constructivă, o Românie pozitivă, în care tinerii nu mai trebuie să fie nevoiţi să plece din ţară, tinerii să rămână în ţară, o Românie a justiţiei, a dreptăţii şi a corectitudinii”, a declarat Seplecan.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj Horaţiu Cătărig, care a votat la secţia de votare 33 la Centrul Regional de Excelenţă din cartierul Grigorescu, a precizat că a votat pentru ca România să-şi continue drumul european.


“Am votat pentru viitorul copiilor noştri, pentru ca România să-şi continue drumul european, pentru o Românie care să aibă o politică fiscală predictibilă, pentru atracţia capitalului străin, să vină investitorii, pentru scăderea şomajului şi creşterea nivelului de trai”, a precizat Cătărig.

Ultimele Stiri
abonare newsletter