Politică

CORINA CREŢU, confirmată pentru PORTOFOLIUL POLITICII REGIONALE

Europarlamentarul PSD Corina Creţu a fost confirmată de preşedintele desemnat al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, drept propunerea României pentru funcţia de Comisar European, în detrimentul actualului comisar pentru Agricultură, Dacian Cioloş.

Informaţia a fost confirmată pentru Gândul de surse de la Bruxelles, potrivit cărora Corina Creţu ar urma să primească Politica Regională, un portofoliu foarte important, pentru care Creţu nu are însă experienţă. Creţu va gestiona politica de coeziune şi fondurile europene.

Corina Creţu, al doilea nume din scrisoarea transmisă la Bruxelles de premierul Victor Ponta, ar fi fost confirmată de noul preşedinte al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, au declarat pentru Gândul surse de la Bruxelles.


Premierul Victor Ponta l-a informat în data de 30 iulie pe preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, despre cele două propuneri ale Guvernului pentru comisar european, informarea conţinând inclusiv numele celor propuşi, respectiv Dacian Cioloş şi Corina Creţu, informează Mediafax.

Ultimele Stiri
abonare newsletter