Politică

Oleleu: PNL face o greşeală istorică

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Ioan Oleleu, care săptămâna viitoare ar putea fi schimbat din această funcţie, a declarat duminică că membrii PNL fac o „greşeală istorică”. Acesta speră că în Consiliul Judeţean există consilieri judeţeni care să accept că interesul judeţului este mai presus de orgoliul personal al cuiva.

Sursa foto: presalocala.com Sursa foto: presalocala.com

“Am speranţa că acolo în CJ Cluj sunt încă consilieri care au maturitatea necesară să accepte că interesul judeţului e mai presus decât un orgoliu personal al cuiva. Acolo e nevoie de o echipă puternică. Cred că astăzi colegii de la PNL fac o greşeală istorică, fac cea mai mare greşeală pe care o organizaţie o poate face. Am fi avut posibilitatea să continuăm proiectele începute chiar dacă s-a întâmplat această nenorocire şi cu atât mai mult cred că acest lucru era posibil cu cât la această oră şi un sprijin puternic din partea Guvernului şi am fi avut şi de acolo un sprijin total.  Toate proiectele importante, atât la nivelul judeţului vom fi alături de ele, cu atât mai mult acele proiecte începute de noi,mai mult la nivel regional proiecte care ţin de Guvern vom fi alături de ele”, a precizat Oleleu.

Acesta a mai declarat că o eventuală schimbare a lui ar fi trebuit să fi avut loc după o evaluare.


“Nu există preşedinte interimar, există doar vicepreşedinte care poate să preia atribuţiil de preşedinte. În momentul de faţă conform legii atribuţiile sunt preluate de un vicepreşedinte în funcţie. Ce mă deranjează pe mine cel mai mult este că o parte din consilierii judeţeni de la PNL nu au venit la discuţii să găsim soluţii pentru deblocarea situaţiei fără precedent de la Consiliul Judeţean Cluj. Şefii de deconcentrate care şi-au făcut treaba nu vor fi înlocuiţi. Aş fi văzut această schimbare după o analiză la Consiliul Judeţean pe mai multe paliere, politic, administrativ la nivel judeţean. Noi ca şi decidenţi avem responsabilităţi şi faţă de anumire organizaţii şi unităţi administrativ-teritoriale, a perturba totul mi se pare o mare prostie în momentul de faţă”, a conchis Oleleu.

Etichete: pnl psd ioan OLELEU
abonare newsletter