Economie

Cluj, printre judeţele ameninţate de pesta porcină africană

Peste 60.000 de porci au fost sacrificați la nivel național din cauza pestei porcine africane. Opt județe sunt afectate, însă, un document al Comisiei Europene arată că populația de porci sălbatici ar putea răspândi virusul în alte 14 județe, printre care și Cluj.Actualitate

Terminalul Yo-Yo: aruncat de la unul la altul până rămâne fără finanțare. În privința terminalului intermodal, Oleleu și Seplecan sunt pe-o vorbă: nici io, nici io!

Conducerea Consiliului Județean - în frunte cu președintele Mihai Seplecan - refuză, din nou, să depună cererea de finanțare pentru atragerea de fonduri europene pentru implementarea unui terminal de transport intermodal aerian-rutier-feroviar la Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca. Argumentele invocate de „aparatul de specialitate” al Consiliului Județean Cluj pentru a bloca atragerea de fonduri europene: o colecție de minciuni.

Actualitate

Cum l-am „ochit” pe Oleleu și l-am „împușcat” pe Seplecan!

O mașină a Consiliului Județean într-o parcare din Zorilor, o sursă care ni l-a „pârât” pe fostul vice Ioan Oleleu că se afla în același loc... Gata scenariul unei știri de senzație: demisionat din CJ, pesedistul Oleleu folosește mașina instituției în interes (posibil) personal.

abonare newsletter
banners