Politică

Liberalul Mihai Seplecan, candidat la funcţia de preşedinte interimar al CJ Cluj. PDL va avea un vicepreşedinte

Consilierul judeţean liberal, Mihai Seplecan, a fost votat astăzi, de Delegaţia permanentă a PNL Cluj, drept candidat pentru funcţia de preşedinte interimar al Consiliului Judeţean Cluj.

Mihai Seplecan a reuşit să strângă 92% din voturi. “Am fost votat pentru a fi candidatul PNL la interimatul preşedinţiei CJ. Voi avea susţinerea PDL Cluj pentru acest lucru. Aşteptăm ca şi alte partide să ni se alăture. Va fi de asemenea, un vicepreşedinte de la PDL, iar vicepreședintele UDMR, Vakar Istvan, își va păstra funcţia.

Vreau să le mulţumesc colegilor că au fost alături de mine şi mi-au oferit încredere şi lui Marius Nicoară că m-a susţinut. De asemenea, vreau să îi transmit lui Horea Uioreanu sănătate şi că suntem alături de el şi sperăm să fie eliberat curând”, a declarat Seplecan pentru Monitorul de Cluj. 


Vicepreşedintele PNL Marius Nicoară a explicat la rândul său, că PNL are dreptul la această funcţie, pentru că aceasta a fost opţiunea electoratului. “PNL a avut preşedintele Consiliului Judeţean, prin urmare are dreptul la această poziţie. Mihai Seplecan face parte din generaţia tânără, dar nu lipsită de experienţă. Este un tânăr care s-a implicat în activitatea administrativă şi are experienţă”, a declarat Marius Nicoară.

De asemenea, în ceea ce îi priveşte pe democrat liberali, un consilier va ocupa funcţia de vicepreşedinte.


 

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter