Politică

Rosal şi Brantner îşi încalcă teritoriile

<p>Cele două firme care se ocupă de salubrizarea oraşului îşi „fură“ una alteia gunoaiele.</p> <p>Viceprimarul Laszlo Attila (foto) a declarat ieri că încă se lucreaza la rezolvarea problemelor legate de situaţia delimitării teritoriului fiecărei dintre cele două firme, Rosal Grup şi Brantner Vereş, care se ocupă în acest moment de ridicarea gunoiului menajer din oraş.</p>

Conform noilor contracte încheiate anul trecut de Primăria clujeană cu cele două firme, oraşul a fost împărţit pe două sectoare, fiecărui operator revenindu-i cîte un sector. Problemele au apărut însă în momentul în care unii clujeni au primit facturi duble, de la ambii operatori de salubritate.

„Comisia de «gunoieri» îşi continuă activitatea. Au existat foarte multe reclamaţii legate de delimitarea zonelor de acţiune şi suprapunerea contractelor. Azi (ieri – n.r.) va avea loc o întîlnire între cei doi operatori de salubritate pentru a-şi reglementa situaţia faţă de asociaţiile de proprietari, în primul rînd. Sperăm că problemele vor fi remediate cît mai repede”, a ţinut să explice Laszlo Attila.

Ultimele Stiri
abonare newsletter