Politică

Azi în Parlament - Cordoş cere explicaţii în privinţa reparării tronsoanelor de drumuri naţionale şi a podurilor din Turda

Senatorul PSD de Cluj Alexandru Cordoș a făcut o interpelare având ca obiect repararea tronsoanelor de drumuri naţionale şi a podurilor din municipiul Turda,

Interpelarea i-a fost adresată ministrului Transporturilor, Dan Şova.

„Salut şi susţin demersurile întreprinse de dumneavoastră pentru demararea lucrărilor la tronsonul de autostradă Sebeş-Turda. Cu toate acestea la nivelul judeţului Cluj sunt multe situaţii urgente rămase nerezolvate, printre acestea se numără şi repararea tronsoanelor de drumuri naţionale din Turda, precum şi a părţii carosabile a celor două poduri de la ieşirea din oraş spre Alba Iulia.


Aceste elemente de infrastructură se află într-o stare de degradare, ce le-a transformat într-un real pericol, atât pentru participanţii la traficul rutier, cât şi pentru locuitorii din vecinătate, peste casele cărora se pot prăbuşi. Menţionez că un alt motiv al întârzierii demarării activităţilor de reparaţii pentru elementele de infrastructură menţionate este şi existenţa unui litigiu între CNADNR şi Primăria Turda.

Stimate domnule ministru, cunoscând preocupările dumneavoastră legate de starea drumurilor naţionale, vă rog să-mi precizaţi care este punctul de vedere al ministerului referitor la soluţiile ce pot fi găsite pentru repararea tronsoanelor de drumuri naţionale din Turda?“.

abonare newsletter