Politică

Deputatul Ioan Moldovan s-a înscris în Partidul Conservator

<p><strong><img src="http://www.agerpres.ro/media/images/2013-01/011616471565932157.jpg" border="0" width="451" height="258" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Deputatul de Cluj Ioan Moldovan, care a candidat la alegerile parlamentare pe listele PP-DD, s-a înscris în Partidul Conservator, scrie Agerpres. </strong></p>

 


"Da, a fost o decizie pe care am analizat-o cu mare atenţie. Şi cred că este nevoie să clarific cu transparenţă şi rigoare acest demers. Au fost două motive care m-au determinat să acţionez în acest sens. Pe de o parte, comportamentul incalificabil al filialei locale a PP-DD, care, în campania electorală, în loc să mă susţină, m-a atacat sistematic. Au fost numeroase incidente, foarte bine cunoscute pe plan local", a declarat, miercuri Ioan Moldovan.

El a subliniat că îşi asumă în mod real responsabilitatea mandatului primit de la alegătorii din colegiul Câmpia Turzii.

"Aceşti oameni au nevoie de locuri de muncă, de realizări concrete, de susţinere reală, nu de vorbe goale şi de ridicat neputincios din umeri. În consecinţă, am ales să mă înscriu într-un partid care poate susţine concret crearea de noi locuri de muncă în Câmpia Turzii, care poate promova, încă de la dezbaterea proiectului de buget pe 2013, proiectele dedicate acestei zone. În esenţă, am decis cum ştiu că e mai bine pentru cei care m-au ales. Câmpia Turzii are nevoie de finanţare, de atenţia Guvernului. Sunt convins că vor exista atacuri la adresa mea. Nu mă sperie. La final, peste patru ani, faptele vor vorbi de la sine", a mai spus deputatul Ioan Moldovan.

abonare newsletter