Politică

Disperarea și ipocrizia USR sunt fără margini! (P)

Așa cum ne-au obișnuit de ceva vreme, orice proiect care începe la Cluj, provoacă insomnia USR-ului. Planurile lor de blocare a proiectelor Clujului au eșuat.

- -

 

 


Așa cum ne-au obișnuit de ceva vreme, orice proiect care începe la Cluj, provoacă insomnia USR-ului. Planurile lor de blocare a proiectelor Clujului au eșuat. După ce ministrul USR Cătălin Drulă a scos Centura Metropolitană din Programul Național de Redresare și Reziliență, iar cu eforturi susținute acest proiect de o importanță majoră pentru Cluj a fost reintrodus spre finanțare de către miniștrii Lucian Bode, Marcel Boloș și Sorin Grindeanu, iată că astăzi au început oficial lucrările la primul tronson Florești-Cluj, ruta de transport cea mai aglomerată din România.

Domnule Viorel Băltărețu, nu puteți da atâtea comunicate de presă câte proiecte au realizat și vor realiza primarul Municipiului Cluj-Napoca, domnul Emil Boc, alături de echipa liberală, pentru cetățenii municipiului Cluj-Napoca. Politica dumneavoastră de a critica Clujul ori de câte ori aveți ocazia și de a încerca să duceți în derizoriu orice proiect de dezvoltare, trecut sau viitor, nu face altceva decât să vă transforme într-un politician mic, care rămâne plafonat.

Nu vă mai erijați în salvatori ai Clujului și ai României pentru că demonstrați, zi de zi, că nu sunteți altceva decât politicieni ipocriți.

Material comandat de Partidul Național Liberal Cluj, Cod Mandatar Financiar 2124001

CITEȘTE ȘI:

Emil Boc: „Clujul a fost, este și va rămâne PNL. Cluj-Napoca este orașul cu cea mai mare creștere economică din UE”

„Clujul este un model pentru întreaga Europă. Dacă vrei să fii util, ia modelul Alin Tișe, Boc Emil!” , spune președintele PNL, Nicolae Ciucă

Europarlamentarul clujean Daniel Buda: „Cluj-Napoca, exemplu pentru absorbția fondurilor europene. Se vede de la Bruxelles!”

OFICIAL. Au început lucrările în teren la Centura Metropolitană Cluj. Emil Boc: „Marile proiecte ale Clujului intră în faza de implementare”.

Este oficial! A fost eliberată autorizația de construire pentru primul tronson al centurii metropolitane a Clujului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter