Politică

PNL a decis: liste separate de PSD, Ciucă nu se mai afișează cu Ciolacu.

PNL a decis să nu candideze pe liste comune cu PSD, iar Ciucă să nu se mai afișeze alături de Ciolacu. Reacția PSD: „Strânge lista rău, băieți?! Emoții mari?!”

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă. Sursa foto Inquam Foto/Octav Ganea Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă. Sursa foto Inquam Foto/Octav Ganea

 

 


PNL a decis să nu candideze pe liste comune cu PSD, iar Nicolae Ciucă să nu se mai afișeze alături de Marcel Ciolacu, afirmă surse politice, citate de defapt.ro

 


Liberalii se află la Sinaia, dar ședința oficială a conducerii va avea loc abia vineri, discuțiile de ieri seară fiind informale.

Potrivit unor surse citate de defapt.ro, PNL se va separa tot mai mult de PSD: nu va avea nici o listă comună și își va separa comunicarea politică.


Reacția PSD: vor ajunge „ca alți eroi, cu chiloții peste costum”

„Cu capul plecat, lângă corpul electoral mai mult leșinat decât viu al dreptei, Motreanu, Rareș și Sighiartău au ajuns să se confunde cu costumele de Halloween!
Au pozat atâta timp în politicieni curajoși, ce se aruncă vânjoși în lupte electorale de unii singuri, încât riscă să ajungă precum alți eroi: cu chiloții peste costum”, a reacționat pe Facebook pesedistul Marian Mina.
Fost profesor de sport, Mina a devenit celebru după ce, la o petrecere din 2018, a cântat: „Să vină diaspora / Că noi ne p**ăm pe ea”.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Boloș recunoaște că desființarea Pilonului II de pensii a fost discutată în coaliție. Ciolacu și Ciucă au negat vehement că s-ar fi luat în calcul

Scandalos! Ciolacu „fură” pensiile private (Pilonul II) ca să salveze pensiile speciale!

Ultimele Stiri
abonare newsletter