Politică

Plantări de arbori la Câmpenești. PSD-iștii clujeni se laudă că au pus mâna pe lopată!

O acțiune de plantare de arbori a avut loc, sâmbătă, la Câmpenești, prilej pentru cei din PSD Cluj să se laude cu participarea la această campanie de împădurire.

sursă foto PSD Cluj sursă foto PSD Cluj

 

Potrivit unui comunicat de presă al PSD Cluj de sâmbătă,conform tradiției, „în fiecare an social democrații clujeni se adună, cu mic, cu mare, la una dintre cele mai atractive activități din regiunea județului Cluj”.


Ar fi vorba de replantarea unei vechi păduri ce a fost mistuită de un incendiu, în urmă cu un deceniu.

„Campania de împădurire de la Câmpenești reprezintă un model de urmat pentru toți cei care cred într-o comuniune sănătoasă, în conservarea naturiii, pentru cei care vor să le ofere un mediu curat urmașilor lor și care vor să-și lase amprenta în comunitatea noastră clujeană. Prețuirea naturii înseamnă iubirea față de semenii noștrii și respectul față de viitor! Aceste activități sunt cele care ne unesc, ne aduc mai aproape de cetățenii clujeni și ne arată că toți milităm pentru același scop: un viitor prosper pentru copii noștri. Astăzi am adus un exemplu și o rază de speranță în comunitatea noastră! Suntem recunoscători pentru oportunitate și cu siguranță vom continua aceasta tradiție care ne unește!", declară președintele PSD Cluj, Alexandru Cordoș.


„Nu este nevoie nici de vreo zi oficială a mediului, nici de hotărâri legislative și cu atât mai puțin de populism orchestrat ca să înțelegem cu toții importanța vitală a aerului pe care îl respirăm. Sursa gratuită și inepuizabilă a oxigenului o reprezintă pădurile. De la arbori vine sănătatea! Astăzi am derulat o nouă etapă a campaniei de conștientizare - Verde pentru aer bun. Împădurim constant hectare întregi de pe teritoriul județului Cluj, pentru că suntem responsabili și pentru că avem datoria morală față de copiii noștri să lăsăm moștenire un mediu respirabil. De 2 ori pe an, alături de colegii mei plantăm puieți pe suprafețe de aproape 4 hectare. Peste 50 de hectare de arbori sunt acum sursă de aer bun”, a declarat Horea Chirteș, secretar executiv PSD Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Reacția PSD Cluj după demisia lui Vasile Dîncu de la Apărare: „Un gest lipsit de egoism... România a suferit o reală pierdere politică și administrativ-diplomatică”

CLUJUL VERDE: Peste 1.000 de arbori plantați în 2020. Au început plantările în cartierul Între Lacuri FOTO

Săptămâna plantărilor în "Pădurea Clujenilor" începe mâine

Ultimele Stiri
abonare newsletter