Politică

Intrări surpriză în PSD Cluj: Mihai Seplecan, Bogdan Costea și Bogdan Gârbovan, între cei 500 de membri noi

Trei intrări surpriză în PSD Cluj. Mihai Seplecan, Bogdan Costea și Bogdan Gârbovan se numără printre cei 500 de noi membri, primiți în partid duminică.

Mihai Seplecan, Bogdan Costea și Bogdan Gârbovan, între cei 500 de membri noi. FOTO: PSD Cluj Mihai Seplecan, Bogdan Costea și Bogdan Gârbovan, între cei 500 de membri noi. FOTO: PSD Cluj

 

 


Partidul Social Democrat Cluj le-a urat „bun venit” în familia social-democrată noilor membri, duminică, în cadrul unei festivități la Casa de Cultură a Studenților. În prezența liderilor PSD Cluj, Alexandru Cordoș - președintele organizației și ministrul Apărării Vasile Dîncu, și-au primit carnetele de partid sute de noi social-democrați.

 


Printre numele surpriză intrate în PSD Cluj s-au numărat, potrivit Apuseni Info, Mihai Seplecan - fost președinte al Consiliului Județean Cluj din partea PNL, Bogdan Costea - fost director la Garda de Mediu Cluj și Bogdan Gârbovan - un tânăr politician implicat în viața civică a Clujului. Conform surselor citate de Apuseni Info, cei trei și-au propus să aducă noi membri în cadrul organizației județene, să muncească și să ajute la identificarea candidațiilor la primării și consiliile locale pentru următoarele alegeri locale.

500 de membri noi în PSD Cluj

În ultima perioadă, peste 500 de membri, în mare parte tineri, au ales proiectul politic PSD Cluj, au transmis reprezentanții filiale duminică, într-un comunicat de presă. Partidul Social Democrat Cluj le-a urat acestora, într-un cadru festiv, un călduros „bun venit” în familia social-democrată clujeană.


Cetățeni de toate vârstele și de toate profesiile au aderat la principiile social-democrației, se mai arată în comunicat, „din dorința de unitate, schimbare și echipă”.

„Partidul Social Democrat Cluj a trecut la o nouă etapă. O etapă în care ne coagulăm într-o mare și frumoasă familie ce dorește să îmbunătățească viața comunității clujene. Tinerii de astăzi sunt cei care se vor implica și vor aduce schimbarea de care are nevoie politica clujeană și românească.


Am încredere că noua echipa PSD Cluj va face diferența în spectrul politic clujean. Împreună reprezentăm România Modernă! Împreună milităm pentru siguranța unui viitor mai bun, pentru egalitate, libertate și drepturi sociale! Împreună suntem echipa PSD Cluj”, a declarat președintele PSD Cluj, Alexandru Cordoș, la deschiderea festivității de primire a noilor membri.

CITEȘTE ȘI:

PSD Cluj le-a urat „bun venit” în familia social-democrată celor 500 de membri ce s-au alăturat în ultima perioadă

abonare newsletter