Politică

PSD Cluj le-a urat „bun venit” în familia social-democrată celor 500 de membri ce s-au alăturat în ultima perioadă

Partidul Social Democrat Cluj le-a urat „bun venit” în familia social-democrată clujeană noilor membri, duminică, în cadrul unei festivități.

Duminică a avut loc festivitatea de primire a noilor membri în Partidul Social Democrat Cluj. FOTO: PSD Cluj Duminică a avut loc festivitatea de primire a noilor membri în Partidul Social Democrat Cluj. FOTO: PSD Cluj

 

 


În ultima perioadă, peste 500 de membri, în mare parte tineri, au ales proiectul politic PSD Cluj, transmit reprezentanții filiale duminică, într-un comunicat de presă. Astăzi, Partidul Social Democrat Cluj le-a urat acestora, într-un cadru festiv, un călduros „bun venit” în familia social-democrată clujeană.

 


Cetățeni de toate vârstele și de toate profesiile au aderat la principiile social-democrației, se mai arată în comunicat, „din dorința de unitate, schimbare și echipă”.

Duminică a avut loc festivitatea de primire a noilor membri în Partidul Social Democrat Cluj. FOTO: PSD Cluj

„Partidul Social Democrat Cluj a trecut la o nouă etapă. O etapă în care ne coagulăm într-o mare și frumoasă familie ce dorește să îmbunătățească viața comunității clujene. Tinerii de astăzi sunt cei care se vor implica și vor aduce schimbarea de care are nevoie politica clujeană și românească.


Am încredere că noua echipa PSD Cluj va face diferența în spectrul politic clujean. Împreună reprezentăm România Modernă! Împreună milităm pentru siguranța unui viitor mai bun, pentru egalitate, libertate și drepturi sociale! Împreună suntem echipa PSD Cluj.

Îi mulțumesc președintelui Consiliului Național PSD, Vasile Dîncu pentru prezență și susținerea permanentă a organizației PSD Cluj”, a declarat președintele PSD Cluj, Alexandru Cordoș, la deschiderea festivității de primire a noilor membri.


Dîncu: „Este momentul să trecem la alt nivel al politicii”

La eveniment a luat parte și Vasile Dîncu, Președintele Consiliului Național PSD, sentor și Ministrul Apărării Naționale.

Duminică a avut loc festivitatea de primire a noilor membri în Partidul Social Democrat Cluj. FOTO: PSD Cluj

„Am asistat, astăzi, la un moment important pentru familia social-democrată din Transilvania: cu mare bucurie le-am spus «bun venit» în echipa PSD Cluj celor peste 500 de noi membri. Îi felicit pe toți pentru alegerea de a face politică și le mulțumesc că au ales Partidul Social Democrat. Să văd un număr atât de mare de tineri care doresc să se implice mă emoționează și mă face să-mi doresc să fac politică în continuare. Acum este nevoie de o altă politică. Este momentul să încercăm să trecem la alt nivel al politicii.


Am încredere că voi veți reuși să faceți politică într-un alt mod pentru că în România avem nevoie de o nouă politică; o politică a experienței, îndreptată spre viitor, o politică a emoției în care doar interesul cetățeanului și binele public să conteze. Cred că acesta este semnalul de a începe o nouă etapă în politica locală, iar primul lucru este să construim împreună un nou proiect pentru comunitatea clujeană. Este prima dată când mă simt fericit într-o întâlnire de partid. M-ați emoționat, iar pe baza acestei emoții putem cimenta organizația PSD Cluj cum nu a fost vreodată. Vreau să începem să construim împreună o nouă viziune despre orașul în care trăim”,  a declarat Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, în cadrul festivității.

„Un moment de relansare a organizației”

Ceremonia de primire a noilor membri PSD Cluj a întrunit toate organizațiile locale din județ, într-un spațiu festiv. Acesta este „cadrul perfect în care social democrații clujeni să se coaguleze în echipe puternice, sudate, ce doresc să facă diferența în județul Cluj”, arată reprezentanții filialei.

„Astăzi, într-o sfântă zi de duminică, i-am sărbătorit pe cei care au ales latura social-democrației și și-au rupt din timp pentru a se implica în activitățile noastre. Sunt ferm convins că astăzi ne-au adunat aici încrederea și pasiunea pentru a face lucruri împreună cu dăruire și efort voluntar, pentru că împreună putem atinge obiective importante în 2024, cele pe care le căutăm de foarte mult timp. Este un moment de relansare a organizației noastre și sunt ferm convins că în mintea multora dintre noi se înfiripă dorința de a urca pe scara ascensională în cadrul partidului. I-am avut printre noi pe tinerii noi veniți, tineri frumoși atât cu cariere importante cât din clasele de liceu, iar acum ei vor avea o voce în rândul politicilor publice”, a declarat președintele PSD Cluj-Napoca, Ovidiu Săcară.

CITEȘTE ȘI:

PSD-PNL renunță la majorarea salariilor demnitarilor. Le păstrează pe cele ale aleșilor locali

Ultimele Stiri
abonare newsletter