Național

Un soldat român a murit după ce a fost călcat de tanc, în timpul unor exerciții de antrenament

Un soldat de 35 de ani a murit în poligonul de antrenament din localitatea Smârdan, județul Giurgiu, în timpul unor exerciții de pregătire.

Un soldat român a murit după ce a fost călcat de tanc Un soldat român a murit după ce a fost călcat de tanc

 

Soldatul a murit în timpul unui exercițiu care nu prespunea trageri, fiind călcat de un tanc.  Bărbatul avea 35 de ani și era angajat al MApN din 2008.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„Plutonierul Sebastian Șerban din Batalionul 284 Tancuri „Cuza Vodă” din Galați a decedat astăzi pe timpul activităților de instruire în cadrul unui exercițiu de conducere a tancului, fără trageri de luptă, în Poligonul Smârdan din județul Galați.Militarul coordona manevrele de deplasare ale unui tanc, moment în care a fost prins între tancul aflat în mișcare și una dintre laturile amplasamentului.

Conform procedurilor, a fost apelat Serviciul Unic de Urgență 112, iar un echipaj medical al SMURD s-a deplasat la fața locului. Din păcate, viața militarului nu a putut fi salvată. În acest moment, Poliția Judiciară Galați efectuează cercetări la fața locului, a fost înștiințat Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Iași, iar la nivelul unității a fost numită o comisie condusă de șeful de stat major pentru cercetarea administrativă a împrejurărilor producerii evenimentului.”, a transmis MApN.

CITEȘTE ȘI:

Un MiG 21 LanceR și un elicopter au dispărut de pe radar! Cel puțin 5 persoane au murit. VIDEO

Pilotul avionului MiG-21 LanceR, prăbuşit în judeţul Constanţa, găsit mort

abonare newsletter