Actualitate

Un MiG 21 LanceR și un elicopter au dispărut de pe radar! Cel puțin 5 persoane au murit. VIDEO

Un MiG 21 LanceR a dispărut în această seară de pe radar în timpul unei misiuni de patrulare deasupra Dobrogei.

Un MiG 21 LanceR a dispărut de pe radar! Autoritățile caută pilotul și aeronava Un MiG 21 LanceR a dispărut de pe radar! Autoritățile caută pilotul și aeronava

 

UPDATE 3: Din primele informații, se pare că 5 persoane aflate în elicopterul IAR-330 Puma au murit.


UPDATE 2: Elicopterul IAR-330 Puma, plecat în căutarea MiG-ului, a dispărut și el de pe radar. În Elicopterul IAR-330 Puma se aflau 5 persoane. Pilotul elicopterului a apucat să raporteze vreme proastă.

 


UPDATE: Din primele informații, se pare că avionul MiG21 LanceR s-ar fi prăbușit. IPJ Constanța a confirmat că a primit sesizări cu privire la o explozie pe câmp, între localitățile Cogealac și Săcele. 

Sursă video: Ziua de Constanța


O aeronavă MiG 21 LanceR din dotarea Bazei 86 Aeriene, care executa o misiune de patrulare aeriană deasupra Dobrogei, a pierdut legătura radio cu turnul de control. Avionul a dispărut de pe radar la ora 20:03, într-o zonă cuprinsă între localitățile Cogealac si Gura Dobrogei.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Aeronava decolase de pe Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu, în jurul orei 19.50.

Nu sunt date, la acest moment, despre starea pilotului și a aeronavei.


Autoritățile au început operațiunile de căutare-salvare. Un elicopter IAR-330 Puma a decolat de urgență spre zona posibilului impact, iar echipajele de intervenție ale ISU Dobrogea au pornit, de asemenea, spre această zonă.

CITEȘTE ȘI:

Momentul în care un avion rusesc lansează o rachetă înspre o casă. VIDEO - ATENȚIE! Imagini cu puternic impact emoțional

Un avion ucrainean Suhoi 27 a aterizat în regim de URGENȚĂ la Bacău

Ultimele Stiri
abonare newsletter