Național

Instinct de mamă. O pisică din Iași a mers la o clinică veterinară să-și aducă pe lume în siguranţă puii. VIDEO

O pisică din Iași fără stăpân a mers singură la o clinică veterinară din oraş şi a căutat ajutor pentru a-şi aduce puii pe lume.

O pisică din Iași fără stăpân a mers singură la o clinică veterinară din oraş şi a căutat ajutor pentru a-şi aduce puii pe lume/ Foto: Iasi TV Life - Facebook O pisică din Iași fără stăpân a mers singură la o clinică veterinară din oraş şi a căutat ajutor pentru a-şi aduce puii pe lume/ Foto: Iasi TV Life - Facebook

 

 


Instinct de mamă. 

 


O pisică gestantă a fost surprinsă intrând singură în incinta instituției. Ulterior, după ce a așteptat să fie preluată, sub observațiile personalului, a fătat 4 pui, doi de sex masculin și doi de sex feminin, scrie ziaruldeiasi.ro

Dr. Mădălina Stanciu a relatat pentru sursa citată anterior că acest caz este unul fără precedent în istoria spitalului.


„Spitalul având program non-stop, medicii de gardă au început să audă în jurul orei 01:00 un mieunat puternic la ușă. Au găsit această pisicuță, care a intrat în spital și la interval de câteva minute, să zic jumătate de oră, a fătat. Doi motănei și două pisicuțe. A fost un moment emoționant. Inițial am crezut că a adus cineva pisicuța, mămica cea deșteaptă, dar uitându-ne pe camere am descoperit că pur și simplu a venit singură. Nu ni s-a mai întâmplat până acum, și cumva ne întărește ideea asta că suntem importanți chiar și pentru animăluțele care vin singure, fără stăpân. Avem filmarea în care se vede cum ea merge și încearcă ușa de la spital, se așază în față și miaună”, a declarat medicul.

Clinica plănuiește acum să dea spre adopție atât mămica, după ce va fi sterilizată, cât și pisoii.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

O plimbare prin parc i-a schimbat viața la 180 de grade. A găsit un animal rănit și au devenit cei mai buni prieteni.

Miracol la 3.000 de kilometri: Mishka, câinele dispărut, se reunește cu familia

Ultimele Stiri
abonare newsletter